Fil Adam
4,3

-shadow-
-shadow-

8 Kasım 2006 tarihinde eklendi
muhtesem bi yapıt..bence david Lynch in kendini kanıtladığı bi şaheser..
mayhemproject
mayhemproject

25 Ekim 2006 tarihinde eklendi
inanılmaz destansı bi yapıt yaa.john hurt.dokturmus.eger lynch izlemeye yeni baslıyosanız bu filmle baslayın derim.
ncinarli
ncinarli

13 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Gerçekten tek kelimeyle mükemmel.Ffilmi az önce izledim ve herhalde etkisinden uzun süre kurtulamam.Gerçek bir başyapıt...David Lynch’in fazla filmini izlemedim ama büyük ihtimalle en iyi filmi.Daha iyisi kolay kolay çıkmaz.İzlediğinizde abartmadığımı anlarsınız umarım...Ve bence sinemanın en etkili ve en iyi sanat olduğunun kanıtı!
okanferro1
okanferro1

19 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Gerçekten de çok başarılı bir film. David Lynch'e bir kez daha hayran kaldım. Bu filme kesinlikle kayıtsız kalınamaz.
esat-ozcan
esat-ozcan

11 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Bir David Lynch filmi izlemek zordur.Her an uyanık olup 1saniye bile kaçırmamaya çalışırsınız.Ama Elephant Man i David Lynch in diğer filmlerinden ayırmak gerek.David Lynch i hiç tanımayan birisi bile bu filmden sonra etkisinden kurtulamaz.David Lynch in gizemi en az etkisi en büyük filmidir bana göre ve bu puan da filme göre çok düşüktür.Gelmiş geçmiş en büyük filmlerden biri olan bu başyapıtı izlemeyen herkese şiddetle tavsiye ediyorum.10/10.