Fil Adam
4,3

ill-key
ill-key

20 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Dramatik yönü oldukça ağır bir film.. Oyunculuklar sade ve yerinde.. Fil Adamın başına gelenler üzücü şeyler ve izlerken insanın içini burkuyor..Filmde hoşlanmadığım tek konu hıristyanlık vurgusunun sık ve keskin yapılmasıydı.. Özellikle finalde dini objeler kullanıldıktan sonra 'hiç kimse ölmeyecek' sözü bana garip bir mesaj gibi geldi..10/7,5..
Hilda
Hilda

26 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
negatif duyları, pozitif hisler ile harmanlayıp veren bir film.
Dönemin kaliteli filmlerinden bir tanesi,
Engin Yüksel
Engin Yüksel

21 Nisan 2012 tarihinde eklendi
gerçek bir olaydan esinlenmesi farklı bir hava katmış izlenmeye değer 3,5/5
VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

30 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Böyle bir hikayeden çok etkileyici bir film çıkabilirdi günümüzde...ama ne zaman bir eski film izlesem,senaryosu güzel olsun olmasın çok fazla etkilemiyor beni...Final sahnesi güzeldi,herkesin beğeneceği bir tür olduğunu zannetmiyorum,çünkü yönetmenin tarzı da farklı.Yine de sinemaya ilgiliyseniz,izlersiniz ve kötü film demezsiniz.
cream-2
cream-2

24 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Film hakkında yorum yapılmamış çünkü film siteye yeni eklendi. Mistik atmosferi çok iyi ve tabi Anthony Hopkins’de. İngilizceye yeni başlayan herkesin okuduğu kitabın beyaz perde versiyonu. David Lynch sevenler de kaçırmasın. 7/10
theyurdal
theyurdal

23 Temmuz 2015 tarihinde eklendi
çok değişik bi film duygusal bir yapım olmuş ders çıkarılması gereken bi film 10 üz 7.1
gogola
gogola

26 Haziran 2012 tarihinde eklendi
Beklediğim kadar olmasada konu ve işleniş açısından ayrı yere sahip bir film. İşleniş yalın ve net, konu ortada. Oyunculuklar Spacey ve Suvari hariç tartışılır. Bir akıcı ve sürükleyiciliği yok, bence gazete okur gibi bir film. İyi kaliteli ama gazete okur gibi. Akılda kalmasada kendine özgü yalın havası ve çekim kalitesi mevcut. Abartmaya gerek olmayan ama Dram sevenlerin izlemesi gereken bir film.