Ailecek, sevgiliyle, arkadaşlarla toplanıp izlenmelik gerçekten komik, eğlenceli bir film olmuş. Biz fasulyeden sinema olarak gülmek isteyenlere şiddetle tavsiye ediyoruz. :)
Hep aynı şeyleri yapan; hayattan hiçbir beklentisi olmayan ve farklı şeyleri yapmayı denememiş bir görüntüye sahip Cal Weaver karşınızda. Cal Weaver karakterine Steve Carell çok uyumlu gitmiş ve şu bir gerçek; iyi bir rol kabiliyetiyle, hani bir karakteri o oyuncudan başka kimsenin canlandırabileceğini düşünmezsin, işte o karaktere o şekilde bir değer katıyor. Karmaşık bir şekilde ilerliyor film ama sonlara doğru öyle bir bağlantı kuruyorlar ki; insan şaşırmadan edemiyor. Bir filmin sonu iyi bir şekilde bağlanıyorsa; istediği mesajı veriyorsa, işte o zaman film istediği sonucu almıştır. Bu filmin istediği sonucu aldığını düşünüyorum. Aşkların kolay kolay bitemediğini; değişmenin ya da değişmemenin bu kadar zor olmadığını; aşık olduğun zaman vazgeçmenin yanlış olduğunu iyi bir şekilde anlatıyor ve ortaya çok iyi bir film çıkıyor.
bence çok eğlenceli ve çok güzel bir filmdi. Sinema eleştirilerinin hepsinden en yüksek puanları almıştır. Bir çok yerden açıp okuyabilirsiniz. İzlediğim en güzel komedi filmlerinden biri!