Çılgın Aptal Aşk
3,7

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

23 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
yaw arkadaşlar böyle filmden beklentiniz ne olabilirki tabiki eğlence aşk komedi bunların hepsini fazlasıyla karşılıyor özellikle Steve Carell bu adamın her filmi çok iyi bu filmdede yine üzerine düşeni yapıyor şiddetle tavsiye ederim iyi seyirler...
rudeonerudeone
rudeonerudeone

26 Ekim 2011 tarihinde eklendi
her anıyla keyifli bir film.bazen klişelere başvurduğu oluyor ancak genel olarak benzerlerinden bir şekilde farklı ve dikkat çekici olmayı becermiş bence.sanırım en büyük etken oyuncular.hepsi de harikalar.çok eğlendikleri her hallerinden belli.rahatlıkla gidip görülebilecek bir film.bundan uzun yıllar sonra bile,hiçbir şeyiyle olmasa bile,en azından bitime 20 dakika kala yaşanan o muhteşem "kesişme" sahnesi ile aklımda yer edecek.gerçekten son zamanlarda izlediğim en görkemli "doruk" anlarından biriydi.keyifli bir karmaşa.beğenmemek için sebep yok.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

1 Eylül 2012 tarihinde eklendi
2011 yılının en iyi romantik komedisi olduğu su götürmez ancak aynı zamanda son yılların da en iyilerinden.Senaryo,kurgu zaten çok ama çok başarılı,bir de hiç beklemediğiniz anda çıkan tesadüfler ve olağanüstü Steve Carell... Bu türdeki filmlerin sinir bozucu olmaması benim için yeterlidir ama bu sefer tadından yenmez bir gösteri var.Uzun süresine rağmen bir solukta izleniyor.
kemerlee
kemerlee

18 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Bu sene eleştirmenlerin yere göğe koyamadığı Woody Allenın fantastik soslu romantik komedisi pariste gecelerden çok daha zeki, dinamik, eğlenceli ve çok daha iyi oyuncu performansları içeren(steve carrelden, Ryan Gosling Emma Stone herkez dört dörtlük) sadece 2011 değil son yılların en iyi romantik komedisi.Özellikle ikibinlerde meg, julia gibi romantik komedinin kraliçelerinin yaşlanması, yönetmenlerin kolaya kaçıp fazlasıyla klişe ve birbirinin kopyası sığ, kısa R.K. çekmeleri sayesinde, when harry mat sallynin dinamiklerinin kullanıldığı iki çocuğun aşkını anlatan Flippede hepimiz taptık.Steve Carrelinde baştolünü oynadığı 40 yıllık bekar gibi fazlasıyla abartılı romantik soslu komediler, aşka inanmayan sadece sex için birlikte olan kişilerin birbirlerine delicesine aşık olması gibi su birikintisi derinliğinde o kadar çok film varki, bol karakterli ve karakterleri derinliğine işliyen, klişeleri ters düz etmeye çalışan filmlerin değerlerini bilmek gerekiyor.
10/8
Rollercoaster
Rollercoaster

26 Aralık 2011 tarihinde eklendi
Steve Carell'dan genelde içi boş Amerikan komedisi dışında birşey çıkmaz diye düşünenlerdendim.Bu filmse beklentimin çok üstünde çıktı diyebilirim.Senaryo üstüne oldukça kafa yorulmuş,bunu her sahnede hissediyorsunuz.Espriler az ama kaliteli.İzlemeye değer.Ryan Gosling için bir parantez açayım,bu adama bir türlü ısınamadım...8/10
fasulyedensinema
fasulyedensinema

12 Mart 2014 tarihinde eklendi
Ailecek, sevgiliyle, arkadaşlarla toplanıp izlenmelik gerçekten komik, eğlenceli bir film olmuş. Biz fasulyeden sinema olarak gülmek isteyenlere şiddetle tavsiye ediyoruz. :)
Abdullah A.
Abdullah A.

30 Mart 2014 tarihinde eklendi
Hep aynı şeyleri yapan; hayattan hiçbir beklentisi olmayan ve farklı şeyleri yapmayı denememiş bir görüntüye sahip Cal Weaver karşınızda. Cal Weaver karakterine Steve Carell çok uyumlu gitmiş ve şu bir gerçek; iyi bir rol kabiliyetiyle, hani bir karakteri o oyuncudan başka kimsenin canlandırabileceğini düşünmezsin, işte o karaktere o şekilde bir değer katıyor. Karmaşık bir şekilde ilerliyor film ama sonlara doğru öyle bir bağlantı kuruyorlar ki; insan şaşırmadan edemiyor. Bir filmin sonu iyi bir şekilde bağlanıyorsa; istediği mesajı veriyorsa, işte o zaman film istediği sonucu almıştır. Bu filmin istediği sonucu aldığını düşünüyorum. Aşkların kolay kolay bitemediğini; değişmenin ya da değişmemenin bu kadar zor olmadığını; aşık olduğun zaman vazgeçmenin yanlış olduğunu iyi bir şekilde anlatıyor ve ortaya çok iyi bir film çıkıyor.
Ümit M.
Ümit M.

11 Ekim 2015 tarihinde eklendi
Film baştan sona çapkınlık dersleri veriyor ilgililere duyrulur:) 4 puan.