Her ne kadar holywood tarzı abartılı sahneler olsa da konusu ve konunun işlenişi itibariyle çok hoşuma giden bir film oldu In Time. Fikir kendine ve iyi düşünülmüş. Ayrıca mutlu sonla biten filmlerin de güzel olabileceğini göstermiş. Başrollerin çok iyi oyunculuk sergilediğini söyleyebilirim.
Zamanın sahibi olan Allah İnne fî zâlike le âyâtin lil mutevessimîn (hicr süresi 75.ayet ) Şüphesiz bunda düşünüp görebilen kimseler için ibretler vardır.
"Vakit nakittir" sözünün tam anlamıyla vücut bulduğu, zamanın para birimi olduğu, satın alındığı, zenginlerin ölümsüz olduğu distopik bir dünya! Kapitalizmin sınıfsal uçurumlarını eleştiren, akıcı temposuyla 'Bonnie ve Clyde' tarzı bir kaçma kovalama aksiyonu. Her ne kadar distopik atmosferi tam yansıtamasa ve bazı mantık hataları göze çarpsa da, konseptin orijinalliği için ve farklı bir bakış açısı kazanmak için izlenebilir orta halli bir film.