Eşrefpaşalılar
3,3

seasidetiger
seasidetiger

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
Eşrefpaşalılar, ne yalan söyleyeyim bu filme bakış açım taraflı ,biraz yapımı kayıracağım. Nihayetinde bende bu semtte çocukluğumu geçirdim. Semt kültürünü işleyen bu film çok ses getireceğine inanıyorum. Ancak bir türlü yer bulup filmi izleyemedim.):
ycltrm
ycltrm

18 Mart 2010 tarihinde eklendi
Puanına ve yorumlara aldanıp sakın gitmeyin, paranıza yazık olacaktır. Onca harcanan emeğe ve paraya yazık.
ilhan099
ilhan099

22 Mart 2010 tarihinde eklendi
Harika bir türk filmi küfürsüz komedi dram yapabilen yapıyor işte kanıtı kesinlikle izleyin pişman olmazsınız...
kirshoff
kirshoff

13 Mart 2010 tarihinde eklendi
Filmden az önce çıktım. çok eğlenceli filmdi. İnsanı bazen güldüren, bazen hüzünlendiren, güzel, anlamlı mesajlar veren samimi bir havası var. Filmin sonuna gelince keşke bitmese diyorsunuz. Hüseyin Soysalan(Tayyar) nın oyunculuğunu çok iyi bulduğumu söylemeliyim.
paranoias
paranoias

13 Mart 2010 tarihinde eklendi
bu filmin neden fazla puan aldığını merak edenlere söylüyüm sebebini , filmi izlemeden bile 10 puan veren cemaat ciler sebebiyle bu puanda yoksa 6 yı aşmazdı
uzunefe
uzunefe

7 Mart 2010 tarihinde eklendi
dün izledim gerçekten çok güzeldi
robinsonleo
robinsonleo

10 Mart 2010 tarihinde eklendi
yazıklar olsun o harcanan sular yüzünden sizlere, birde marifetmiş gibi anlatmanıza......
aslan33
aslan33

4 Mart 2010 tarihinde eklendi
Filmi merakla bekliyorum. Fragmanından izlediğim kadarıyla kaliteli ve emek harcanan bir yapıma benziyor.
tozlem35
tozlem35

8 Mart 2010 tarihinde eklendi
merhaba çok güzel ve sıcak bir film.mahalle havasını bence çok iyi vermişler.konuda biraz kopukluklar var.eleni hocadan bahsediyor.ama ikisinin karşılaştığı sahneyi göremedik.ayrıca eleni ve 2 kabadayı arasındaki hikaye önceden biraz gösterilse idi belki daha iyi olurdu.o zaman mafya babasının nusreti neden mutlaka yanında görmek istediğini daha net anlardık.hatta ben ilk başlarda sanki başka bir adam filme dahil olacak diye bekledim.ayrıca nusret sevdiği kızın babası olduğunu biliyor muydu?herşeye rağmen oyunculara bayıldım.bir birinin rolü üzerlerine sanki bir elbise gibi oturmuş.bence hepsi rolünün hakkını sonuna kadar vermiş.emeği olanlara teşekkürler umarım devamı da gelir
sulpiece35
sulpiece35

25 Kasım 2010 tarihinde eklendi
aşağıdaki tüm yorumların ortalamasında bir film kanaatindeyim. Arkadaşların da bahsettiği gibi film bir anda olup bitiyor diziden bir bölümmüş gibi. Senaryosu üzerinde biraz daha uğraşılsa iyi bi film olabilirdi. Espirilere güldüm gerçekten keşke biraz daha emek verilseymiş filme. zeybek oyunu yağmurun kullanımı ve filmin ekranı hoşuma gitti. 'kendine saplanmış kör bıçağım şimdi' şarkısını filmden hemen sonra inndirdim. İzmirde okuyorum ben o Eşrefpaşalılarla ilgili hikayeleri çok dinledim. Çok komik hikayeler var yarılabileceğiniz. 'Silah zoruyla camiye cemaat toplama olayı' gibisinden pek çok olay var.Vasat bir film ama ben kişisel olarak biraz daha fazla puan veriyorum6.5/10
İlteriş Göktürk
İlteriş Göktürk

24 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Filmden çok ortalama izleyicisi olan televizyon dizisinin bir bölümü gibiydi. Komedi yönünden istenilen yapılmış ama geri kalan yönleri ile vasat bir film. Boş zamanınızı harcamak için izlenebilir ama sinema adına bir şey beklemeyin.
splinter-usta
splinter-usta

19 Mart 2010 tarihinde eklendi
film güzel gerçekten daha uzun olabilirmiş ama çok güzel
berk131415
berk131415

21 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
ben eşrefpaşalıyım daha filmi izlemedm guzelmi peki
carpediem
carpediem

16 Nisan 2010 tarihinde eklendi
son zamanlarda bir türk filmini küfür duymadan bitirdim güzel bir filmdi ismi pek fazla afişe edilmedi ama abartılan filmlerden daha güzel bir film izlenebilir
emrecakin
emrecakin

15 Mart 2010 tarihinde eklendi
bir filmden ne beklersiniz... heyecan, drama, aşk, duygusallık, eğlence, komedi. eşrefpaşalılar hepsini bir arada bulabileceğiniz bir film. çok eğlendim çok beğendim, mutlaka gitmelisiniz...