hacettepecik
1 değerlendirme
14 Mart 2010 tarihinde eklendi
Eğer duygusal sahnelerden hoşlanıyorsanız Eğer ailenizle birlikte cinsel sahnelerden uzak bir film arıyorsanız Eğer manevi değerlerin dile getirilmesi sizi rahatsız etmiyorsa Eğer her iyi şey yapmaya çalışan insanı şucu bucu diye yaftalamıyorsanız Bu filmi beğeneceğinize eminim. Ben beğendim. Eksikleri yok mu? Var... Filmin sonu daha güzel bağlanabilirdi. Kabadayıların istanbula nasıl geldiği, sevdikleri kişiyle olan yaşadıkları kısa da olsa gösterilebilirdi. Bu filmle birlikte küfürsüz de espiri olabileceğini, yatağa girmeden de sevginin anlatılabileceğini gördüm. Yapımcılara teşekkür ediyorum.
Filmi kurtaran sadece bir kaç sahne var.Kopuk kopuktu film,biz film şimdi kopacak derken adamlar ışıkları açtı, ne oluyoruz demeden film bitti verdiğim 3 puan da sırf Türk filmi hatrına.
oncelikle, filme burada yazan yorumlara guvenerek gittim. ama sonuc tam bi hayal kırıklıgı... bu yuzden hala puanının bu kadar yuksek olmasını anlayamıyorum. yani bu filme bu kadar yuksek puanlar vermek, diger iyi yapılmıs filmlere ayıp oluyor bence.
büyük bir beklentiyle gitmedim, beklediğimden çok daha güzel bir film olmuş. senaryosunda bazı eksiklikler var, arada kopukluklar olabiliyor, vermek istediği mesajı net bir şekilde veremese de sanatın sadece para kazanmak için yapılmayacağını göstermesi açısından da faydalı bir çalışma.. izlemeyenlere tavsiye olunur