Eşrefpaşalılar
3,3

6OK
6OK

19 Ekim 2010 tarihinde eklendi
cemaat liderlerinin hayatını anlatmaya kalkan bir film yapmaya çalışmışlar ama kendi kanallarında kendi çektikleri tv filmlerinden öteye gidememişler. Oyunculuklar yavan, konu deseniz hiç bişey yok. Zaman ayırıp izlemeye değmez.
Burak T
Burak T

13 Mart 2010 tarihinde eklendi
Tam anlamıyla vasat bir film. Verdiğim paraya acıdım diyebilirim. Bu kadar çok puan almasına da anlam veremedim.
balik3333
balik3333

7 Mart 2010 tarihinde eklendi
Bu kadar kötü bir film izlememiştim.. Sakın gitmeyin derim ben, onun yerine oturun evde tvden en kötü diziyi izleyin daha iyi.
ycltrm
ycltrm

18 Mart 2010 tarihinde eklendi
Puanına ve yorumlara aldanıp sakın gitmeyin, paranıza yazık olacaktır. Onca harcanan emeğe ve paraya yazık.
paranoias
paranoias

13 Mart 2010 tarihinde eklendi
bu filmin neden fazla puan aldığını merak edenlere söylüyüm sebebini , filmi izlemeden bile 10 puan veren cemaat ciler sebebiyle bu puanda yoksa 6 yı aşmazdı
moromou
moromou

14 Mart 2010 tarihinde eklendi
Bu film Fethullah Gülen cemaatinin yaptığı, Fethullah Güleni anlatan bir film. Cemaatçilerin filmi şişirmesi normal. Yazılanlara inanıp gitmeyin sakın
elpencee
elpencee

24 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Bu nasil senaryo ya, abartili kabadayi soylem ve hareketleri, gereksiz goz kisma tokat atma ses yukseltme. Ne sacma bi filmdi. Senaryo liseli bi cocugun elinden cikmis gibi amatordu..
yasamzaman
yasamzaman

20 Mart 2010 tarihinde eklendi
sinema salonunda boğulduğumu hissettim. zorlama bir film.
senseii2
senseii2

11 Mart 2010 tarihinde eklendi
oncelikle, filme burada yazan yorumlara guvenerek gittim. ama sonuc tam bi hayal kırıklıgı... bu yuzden hala puanının bu kadar yuksek olmasını anlayamıyorum. yani bu filme bu kadar yuksek puanlar vermek, diger iyi yapılmıs filmlere ayıp oluyor bence.