En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
archdey
Takipçi
31 değerlendirmeler
Takip Et!
0,5
5 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Bence Türk sineması korku ve komedi filmi çekmesin bu kadar basit!! Oyunculuk 0, konu 0, inandırıcılık 0, ne anladık bu işten??? Bence kimse beceremediği şeyler yapmamalı ve bildiği şeyler üzerine yoğunlaşmalı. Aslında bu filmi suçlamıyorum, hangi komedi filmi başarılı oldu da bu olacak? Televizyondaki komedilerin hali zaten ortada!!
biri bana 'herkez mi aldatır?' diye sorsaben ona 'film o' diye cevap veririm Bune şimdi ya bel altı espiriler/şakalar küfürler havada uçuşuyor.yani film endüsdirimiz ne kadar gelişmiş onu gösteriyor. sırf sinemalardan boş yere yer kapladığı için 10/1
Genel olarak bütün Türk filmlerini sinemada seyretmeye çalışıyorum. Ama bu filmin fragmanını gördüm ve kesinlikle gitmemeye karar verdim. Herkes aldatmasin lütfen!
arkadaşların yorumlarına aynen katılıyorum ve destekliyorum bir film asla küfürle dolu olmamalı arkadaş güzel demiş millet 3d ye geçti bizimkiler bel altı çalışıyor onlar eskidendi artık izleyici kalitemiz dünya standartlarının üstündedir bence TÜRK izleyicisi akılcı ve iyi/kötü filmi ayırt edebilecek düzeyde
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.