Herkes mi Aldatır?
1,4

ilsalaron
ilsalaron

3 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Tiyatro sendromundan kurtulamamış bütün oyucuların abartılı oynadığı ve rol çaldığı bir film. Sadece filmin en iyi oyuncusu yan rollerde oynayan Asuman Dabak düşünün artık.
hulya-jr
hulya-jr

8 Mart 2010 tarihinde eklendi
fragmanı bile kötüydü
c-u-m-a-l-i
c-u-m-a-l-i

26 Mart 2010 tarihinde eklendi
Film fragmanından belli ediyor kendini..Kötü, vasat...Aldatmak olgusu bu kadar sempatikleştirilmemeli.
hincebay
hincebay

9 Nisan 2010 tarihinde eklendi
mahsuna laf yok
musar
musar

4 Nisan 2010 tarihinde eklendi
bu film 100 bin kişiyi geçemez.sıradan bir seyirci olan ben bile bunu anlayabiliyorsam yapımcılar ve yönetmenler niye anlamaz halaanlayabilmiş değilim. sebebplerini söylim1- filmde star yok.hepsi sıradan oyuncular2-konu yok.3-seyirci sadece kapalı mekanda geçen tiyatro oyunlarına rağbet etmez. inşallah 100 bin kişiyi geçerde ben aynılırım.ama çooookkkkk zorrr yapımcı kardeşim çok zooor
cermenim17
cermenim17

2 Nisan 2010 tarihinde eklendi
fragmanı az çok komikti ama filmi seviyesini kalite anlamında ölçersek evet küfürle bir yerlere gelmeye çalışan zavalıları görüyoruz :(
rengarex
rengarex

7 Nisan 2010 tarihinde eklendi
neden biz olmayı denemiyoruz.illa batının sözlerini senaryolarınımı çalacağız.afiş bile çalıntı yapmayın yuhhhhh yani