Herkes mi Aldatır?
1,4

sekoistanbul
sekoistanbul

4 Nisan 2010 tarihinde eklendi
arkadaşlar izlemeden film hakkında neden yalan yanlış yorumlar yapıyorsunuz anlamış değilim. filmi dün izledim çok güzel eğlenceli bir komedi filmi izlemeyen ve yorumlardan etkilenerek izlemek istemeyen arkadaşlara tavsiye ederim çok güzel çok eğlenceli bi film.
hulk559
hulk559

2 Nisan 2010 tarihinde eklendi
yeni sinemadan geldimm harika bir film fragmandan garipti sonu belliydi ama bnce izlenmeye değerdi salon kahkahaya tutuldu 10 üzerinden 8 diyorum bn
selman-erkaynak
selman-erkaynak

6 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Filmin tiyatro gösterimine gittikten sonra beğenimden dolayı sinema filminede gittim.Ragıp savaş ve Mine tugay ile Zakoğlu gerçekten iyi bir performans sergilemişler.İyi bir sinema izleyicisi olarak hangi beklentiyle gittiğiniz çok önemli.Tabikide herkes için beğeniler farklıdır.Bu filmden daha iyiside muhakkak vardır.Fakat bu filmde erkeklerin yanında kadınlarında aldatabileceği normal hayatta gördüğümüz hatta yaptığımız söylediğimiz küfürlerde dahil hepsi var.Neden söyledikleri hatta bildikleri ve yaptıkları şeyler ortalıkta yapıldığında insanları rahatsız eder anlamıyorum.Bunda yaptığımız şeylerin yanlış olduğunu bilme duygusu mu var ondan mıdır?Ben filmi türünde gayet başarılı buldum ve herkese de gitmesini tavsiye ederim.Kurtlar Vadisi ırak filmi izlenme rekoru kırıyorsa bu film hayli hayli izlenir.Gülmek amaçlı gitmenizi öneririm!!!
ilkaykoek
ilkaykoek

2 Nisan 2010 tarihinde eklendi
ben filmi seyrettim. ve çok begendim. türkiyenin şu anki
ilişki düzeyini çok güzel komik bir dille vurgulamış.
bu filmi begenmeyenler herhalde ilişkide aldatan tarafında
lar o yüzden işlerine gelmeye bilir mi?