biri bana 'herkez mi aldatır?' diye sorsaben ona 'film o' diye cevap veririm Bune şimdi ya bel altı espiriler/şakalar küfürler havada uçuşuyor.yani film endüsdirimiz ne kadar gelişmiş onu gösteriyor. sırf sinemalardan boş yere yer kapladığı için 10/1
Tiyatro sendromundan kurtulamamış bütün oyucuların abartılı oynadığı ve rol çaldığı bir film. Sadece filmin en iyi oyuncusu yan rollerde oynayan Asuman Dabak düşünün artık.
Bence Türk sineması korku ve komedi filmi çekmesin bu kadar basit!! Oyunculuk 0, konu 0, inandırıcılık 0, ne anladık bu işten??? Bence kimse beceremediği şeyler yapmamalı ve bildiği şeyler üzerine yoğunlaşmalı. Aslında bu filmi suçlamıyorum, hangi komedi filmi başarılı oldu da bu olacak? Televizyondaki komedilerin hali zaten ortada!!
Türk sineması bu özentisiz filmler yüzünden kendisini aşamayacak. Yüksek bütçeli filmeler bu ucuz yerli film bolluğunda vizyona haftalarca sonra giriyorlar.
Filmin tiyatro gösterimine gittikten sonra beğenimden dolayı sinema filminede gittim.Ragıp savaş ve Mine tugay ile Zakoğlu gerçekten iyi bir performans sergilemişler.İyi bir sinema izleyicisi olarak hangi beklentiyle gittiğiniz çok önemli.Tabikide herkes için beğeniler farklıdır.Bu filmden daha iyiside muhakkak vardır.Fakat bu filmde erkeklerin yanında kadınlarında aldatabileceği normal hayatta gördüğümüz hatta yaptığımız söylediğimiz küfürlerde dahil hepsi var.Neden söyledikleri hatta bildikleri ve yaptıkları şeyler ortalıkta yapıldığında insanları rahatsız eder anlamıyorum.Bunda yaptığımız şeylerin yanlış olduğunu bilme duygusu mu var ondan mıdır?Ben filmi türünde gayet başarılı buldum ve herkese de gitmesini tavsiye ederim.Kurtlar Vadisi ırak filmi izlenme rekoru kırıyorsa bu film hayli hayli izlenir.Gülmek amaçlı gitmenizi öneririm!!!
Herkes mi aldatır Caddebostan Zakoğlu Oda Tiyatrosunda oynayan interaktif,keyifle izlenilebilecek bir oyundur,bir tiyatro oyununu sinemaya uyarlamak zaten baştan büyük bir hataydı Metin Zakoğlunu sevdiğim için gittim ama sinemadan hüsranla ayrıldım,tiyatrosunu izlemenizi tavsiye ederim daha gerçekçi,etkileyici ve eğlenceliydi 4/10
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.