Romantik Komedi
3,3

er-u-han
er-u-han

30 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Romantik mi Hayır!!!!Komedi mi Asla!!!!Bu filmi izleyince Nuri Bilge Ceylana,Semih Kaplanoğluna,Yavuz Turgula daha bir dört elle sarıldım.Bu film nasıl anlamsız,içi boş ve sadece film yapmak için yapılmış diye sırıtan bir şeydir'Sinemasal hiçbir öğe bulundurmayan,amacı Issız Adam,Selena ve Gürgen Özü aynı filmde oynatalım da gerisini koyver gitsin gibi duran Türk Sinemasına boşa harcanmış bir emek daha olarak geçen ve artık bu işle ilgilenenlerin 'biz ne yapıyoruz?' deyip silkelenip kaliteli işler çıkarmasına vesile olmasını umduğuz(ama ne yazık ki belli başlı bazı isimler dışında olmuyor)sayısız filmimsilerden biri...Sinemayı sanat olarak adlediyorsanız uzak durun!!!Yok benim amacım sabun köpüğü kıvamında anlamsız bir şey görmek diyorsanız da buyrun sizin için başyapıt...
zodiac-kadir
zodiac-kadir

28 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
daha sığ daha basit yapılabilirmiydi bilmiyorum ama daha kötüsü yapılana kadar en kötüsü bu sanırım
fcu81
fcu81

1 Mart 2010 tarihinde eklendi
verdiğimiz paraya yazık.çok basit ve sıradan.burcu esmersoyun dans sahnesi dışında izlenecek bi film değil :))
slmylna
slmylna

26 Şubat 2010 tarihinde eklendi
kötü oyunculuk, basit bir senaryo.. 4/10
erhanaks
erhanaks

26 Şubat 2010 tarihinde eklendi
zayıf ve basit geldi...olumlu yorumlara şaşırdım ama beklentim daha yüksekti..gürgen öz iyiydi
towanna
towanna

13 Şubat 2010 tarihinde eklendi
keşke yabancı romantik komedilere özenseymiş,yani biraz özenseymiş daha bir sahici olurmuş. herkesin mutlu mesut olduğu finali geçtim, orjinal repliklerden yoksun , belden aşağı esprilerle dolu o senaryo neydi?
ha şimdi hakkını yemiyeyim, tüm bunlar da film sıkıcı yapmıyor, fakat şöyle tatlı bir romantik komedi izlemek için tercih edilecek bir film değil.
teoberk3131
teoberk3131

8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Bence iyi değildi.
ankyra-tekin
ankyra-tekin

7 Şubat 2010 tarihinde eklendi
lümpen sevgililer tam size göre gidin seyredin.bir alışverişveriş merkezinde patlamış mısırınızla filmi seyrettikten sonra kredi kartınızla da alışveriş yaparsın maksat sermaye büyüsün karına kar katsın.