Romantik Komedi
3,3

pinklovee
pinklovee

11 Şubat 2010 tarihinde eklendi
çok eğlenceliydi bence gürgen öze bayıLdm tek keLimeyLe harika bir fiLm şiddetLe tavsiye ederim =)
Serkant Demir
Serkant Demir

10 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok komik ve güzel bir filmdi. İzlerken hiç sıkılmadım. Beni çok eğlendirdi. Filmi yapan herkese tebrikler. Çok güzel bir iş çıkarmışlar.

son bir söz: bazı kişiler filme çakma veya kopya diyor. Herkes istediğini diyebilir. Fakat kimse yaşadığı yerde yapılan filmleri kötülemesin. Dışarıda yapılıp buraya getirilince başarı kazanıyorsa sevinilmeli ve bu belirtilmeli ama kopya, çakma vs. terimler kullanılmamalı..!!!
ilsalaron
ilsalaron

10 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Bence haftanın en eğlenceli filmlerinden biri. Bütün oyuncular çok başarılı ancak bir on dakikalık performans var ki (ayrı ayrı sekanslarda) bütün oyuncuların performansına beş basıyor. İtici ve serseri koca rolünde lütfen Mert Yavuzcanın performasını izleyin bu ne rol çalmalıdır hakikaten o kısacık rolüne rağmen olağanüstü.
lost700
lost700

8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Çok eğlenceli bir film olmuş izlenmeye değer kesinlikle...
bugra-s88
bugra-s88

8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
başyapıt değil ama çekimler güzel, sahneler güzel, insanlar güzel, senaryo fena değil gayet eğlenceli hoş bir film. izleyin gülün. 7/10
19erdal67
19erdal67

:):)
shiny-depp
shiny-depp

8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
bence bu film türk sineması için bir ilk. tamam konu çok orjinal bir romantik komedi senaryosu olmayabilir ama bu bir ilk e bunun için izlenmei gerekiyor ve bence hoş bir film.yani tipik romantik komedi... zaten adı da öyle.ben çok keyif aldım tavsiye ederim
banuboz
banuboz

7 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Filmi bugün izledim, sinemaya gitmeyi seviyorsanız ve rahat keyifli bir film izleyeyim diyorsanız bence izlemelisiniz. Film tatlı, güzel bi film olmuş oyuncularda iyi, filmin tarzına çok uygun oyuncular. çakma diyorsunuz hangi film değilki avatar bile öyle...
ve türk filmi açısından bu tarz bi film yapılması yeni bi açılım olmuş. tavsiye edeiyorum...
kkaynar
kkaynar

6 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Çakma diyen arkadaşım, sende bla ,bla yazarken amerikan kültürüne özenmişsin.Amerikan yapımı birçok filmi izlemedik mi şimdiye kadar?Onları izlerken iyi de türk olunca mı çakma? Ben izledim.Oldukça keyif de aldım.Çok muhteşem diyemem ama,birçok abd filminden güzel.Gülümseten,keyifli bir film.Hafta sonu yapacak birşey bulamıyorsan izlenebilecek bir film.Komik olduğu da söylenebilir.Ben 7/10 puan verirdim.
esmer-bonba-123
esmer-bonba-123

6 Şubat 2010 tarihinde eklendi
filmi izlemk için erken gitmştm anck yer bulamdğm için geç saate izledim. çok eğlnceli ve sıkılmadan izliyebilecmz türden bir film olmş. Gürgen öz yine bir numara...
casillas87
casillas87

6 Şubat 2010 tarihinde eklendi
romantik komedilerin hepsi birbirinin hemen hemen benzeri oluyo zaten, hangi ülkenin filmlerini izlerseniz izleyin..

direkt afiş ve fragmana bakıp amerikan özentisi diyip filmi izlememek bence yanlış.. kesinlikle çok eğlenceli bir film.. sinemada veya dvdsi çıkınca mutlaka izleyin bence pişman olmazsınız..

hem kadro kaliteli hem film eğlenceli olmuş..

neredeyse 10 üzerinden 10 alan avatar filmi için bile çalıntı denirken, bu film için çakma bi film diyip direkt kafadan filmi silmek yanlış olur bence..

10 üzerinden 8 veriyorum ben
sinema
1 ziyaretçi
6 Şubat 2010 tarihinde eklendi
gayet hos ve güzel bir film..herkesin emegine saglik..Genc ve diger filmlerde 2.planda kalan oyuncularin oynadiklari neselendirici bir film ilk gün gittim pisman olmadim..tavsiye ederim
kurzh
kurzh

6 Şubat 2010 tarihinde eklendi
müthiş eğlenceli bir film.
Ayaz
Ayaz

8 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Film çıkmadan neyi eleştiriyoruz.İyi hiçbir şey yapmayalım.Kötüyse bile yapa yapa öğrenilir bazı şeyler.
Ahmet Guner
Ahmet Guner

15 Eylül 2009 tarihinde eklendi
kadro çok iyi burcu esmersoyu da merak ediyorum. merakla beklemeye başladım.