Romantik Komedi
3,3

the-end-2
the-end-2

11 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Yanii oyuncular için 5 puan.Güldüğüm sahneler 2 dir. O da Gürgen Özün old sahneler...Türkler Romantik komedi yapmasınDrama devam ;)
dussokagisakini
dussokagisakini

11 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
film çok amerikan kokuyor ve izleyince hiç beğenmedim. türk sineması özgün olmalı bu tür başkalarının kopyasıyla değil...
Levent S.
Levent S.

19 Şubat 2010 tarihinde eklendi
kötüüü bi flimmm olsada olur olmasada
ferdo33
ferdo33

4 Şubat 2010 tarihinde eklendi
neyimiz çakma değilki zaten,yeni yetme oyuncuların bol olduğu,amacın oyunculuktan çok göze hitap ettiği bla bla bla
ewalove
ewalove

7 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
filmi bugün izledim,öncedende söylediğim gibi amerikan çakması bir film olmuş,neden sürekli amerika özentisi olmaya çalışıyoruz bilmiyorum.Amerikalılar yapınca izliyoruz cünkü onların kendine ait olan bir tarzı ve bu yüzden izleniyor.Biz ise onları taklit ederek saçmalıyoruz.Daha farklı ve özgün olunabilseydi gerçekten iyi bir yapım olabilirdi.Daha filmin sonundan ne olacağını tahmin etmiştim ve yanılmadım..Hele Sinem Kobal ayrı bi olay zaten ondan bahsetmeye bile gerek yok.Ayrıca filmi Gürgen Öz kurtardı diyenler,nesini kurtarmış anlamadım yaptığı bel altı iğrenç espirilerimi kurtarmış acaba?
fbteam07
fbteam07

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Amerika çekince oluyor izliyorsunuz buna niye kötü diyorsunuz diyenler var sanırım :)
hadi Amerikan Pastası çeksinlerde izleyelim ozaman onuda amerika çekiyor. iki üç tane güzel kız koy, yanlarına zengin adamlar, pahalı arabalar, lüks hayatlar. birde utanmadan bu bir metropol filmi diyor filmin oyuncuları.
Amerikan pastasını çekemiyorsun "ahlaki açıdan"
ama bunu çekince oluyor öylemi. zaten dizilerimiz insanları erişemeyecekleri hayatlara o kadar çok özendiriyorki sağolsunlar(!) bir filmimiz eksik kalmıştı oda oldu.
Açıtayson yapmayın demiş biriside kan beynime sıçradı. Neyi açıte edicekki deniz feneri programındamıyız. Toplumun bir kesimi öyle bir kabuğun içinde yaşıyorki kafasına meteor düşse uyanamaz !!!!