Romantik Komedi
3,3

Chev
Chev

12 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Sedef Avcı ve Gürgen Öz için seyretmiştim ama daha fazlasını buldum diyebilirim..iyidi..
Demirtas
Demirtas

26 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Son derece keyifli ve eğlenceli. Çok sıcak bir film olmuş. Oyuncular rollerinin hakkını vermişler. İlk saniyesinden son ana kadar büyük zevk veriyor.
Meet-in
Meet-in

23 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Kötü değil,kesinlikle izlenebilir bir film.Bu türün üstüne düşülse daha güzel filmlerinde çıkacağına inanıyorum.6/10
Majör-2
Majör-2

22 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Çok eğlenceli bir filmdi.Romantik bir yapımdan daha çok bir komedi filmi...Konu gayet güzeldi, mekanlar çok güzeldi, mekanlarda kullanılan aksesuarlar çok güzeldi.Sözün özü ayrıntılara çok fazla önem verilmiş ve bence bunlar filme artı bir değer katmış.Çekim teknikleri açısından da çok başarılı bir film.Türk Sineması için oldukça yenilikçi bir frilm olmuş.Cemal Hünal dışında da oyunculuklar çok başarılıydı.Cemal Hünalın nasıl oyuncu olduğunu anlayamamış ve kendisine rol veren yönetmenlere hayretler içinde bakan birisi olarak diyebilirim ki, bu şahsın oynadığı filmlerde Cemal Hünalın yerine başka bir oyuncu olsun aşırı bir fark katar filme.Mesela bu filmde bile bir Engin Altana bakıyorum bir de Cemal Hünala çok ciddi derecede yetenek farkı var arada.Özet olarak şunu söyliyeyim:Bu filmi izleyin, hiçbir şey kaybetmezsiniz, aksine çok eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.Hakikaten de çok sıcak bir film ve görsel anlamda da çok başarılı.Cemal Hünal oynadığı için 7/10 veriyorum, eğer o olmasaydı kesinlkikle çok daha yüksek bir puan alabilirdi bu film...
karakartaltevfik
karakartaltevfik

9 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Adı gibi Romantik bir Komedi filmi izledim.Yanlız şunu söyleyeyim.Romantik Komedi yi izlerken beklentilerinizi yüksek tutarsanız pek tat alamayacağınız bir yapım olduğunu söyleyebilirim.Sonuçta ise izleyenleri sıkmayan ama izlemeyenler için ise neden ben bu yapımı izlemedim dedirtmeyen bir film.Ben bu yapıma 10 puan üzerinden 7 puan veriyorum.
rudeonerudeone
rudeonerudeone

10 Mart 2010 tarihinde eklendi
film iyi başlamadı bana göre.oyunculuklar zayıf,senaryo zayıf,espriler zayıf geldi.iyi başlamadı fakat bir yerden sonra bir şeyler oldu,sanırım gürgen özün tüm görkemiyle ve ilgi çekici performansıyla sahneye çıktığı zamanlar,ve film fena değile göre kaymaya başladı.bir kere ben türkiyede böyle filmlerin çekilmesine gerçekten seviniyorum.iyidir kötüdür,yeterlidir yetersizdir konusu değil,sonuçta böyle dünya sinemasını sallamış türlerin ülkemize de artık yavaş yavaş da olsa belli bir kaliteye ulaşarak girmesi gerçekten benim gibi bir sinema seyircisi için sevindirici olur.örneğin son dönemde yine ejder kapanı,seri katil filmi sloganıyla yola çıktı,ve gerçekten de farklı bir yere sahip oldu diyebiliriz.romantik komedi de adı üstünde benzer bir amaca sahipti.yabancı örnekleriyle karşılaştırmak şu aşamada ne kadar doğrudur orası da ayrı bir konu.bir kere kesinlikle o kadar berbat ya da sıkıcı bir film değil.kendi adıma gereksiz gördüğüm,beğenmediğim bazı sahneler tabii ki var,ki zaten filmin neredeyse tamamı bütünüyle klişelerden oluşuyor.farklı karakterler,konular ya da olaylar yok.her yabancı romantik komediden bazı parçalar var.fakat bunu acımasızca eleştirmek adına söylemiyorum,öyle olması normal bir durum hatta bence zaten.en azından bir nevi ülkemiz uyarlamasını,ülkemiz oyuncularıyla izlemiş oluyoruz.çok kaliteli bir şey beklemeyin ama muhtemelen bir iki sempatik sahne ya da karakter de bulacaksınız kendinize göre.mesela gürgen öz gerçekten çok başarılıydı.ben de açıkçası filmin erkekler takımını daha fazla beğendim.muhabbetlerimizin uyuştuğundandır tabii büyük ihtimalle.kızlardaki oyunculuk daha yapmacık,daha vasat geldi biraz da ama yine de filmin içine girdikten sonra çok da göze batmadılar.ilginç bir deneyim olabilir.çok pişman olacağınızı sanmıyorum izledikten sonra.ama kesinlikle çok gerekli bir film de değil tabii ki.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

29 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
sonu güzel ve mantıklı biten vasati bir film 6/10
boldheart
boldheart

1 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
güzel olmuş daha çok aşk filmi gibi oyunculuklarda iyidi tavsiye ederim keyifle zlencek bir film...
Aware
Aware

6 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Elit bir hayat tarzının ürünü olan aşk ilişkilerini ele almış. Tarzı tam olarak Hollywood. Hani isimler değişse anlamazsınız bile bir Türk yapımı olduğunu. Yine de keyifli bir film, iyi de oyunculuklar sergilenmiş. Söylemeden geçemeyeceğim, Sinem Kobal sandığımız kadar hoş değilmiş. Film bizi aydınlattı sağolsun : ) 7/10
Ahmet Büke
Ahmet Büke

25 Kasım 2022 tarihinde eklendi
3 yakın kız arkadaşın aşk ve evlilik planları, abd esintili iyi bir romantik komedi olmuş sürükleyicilik çok başarılı oyunculuk sedef avcı dışında çok iyi, sedef avcı çok fazla sırıtmış bu filmde
aytac-001
aytac-001

24 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
gürgen öze bittim film güzeldi amerikan tarzı aşk filmiydi güzelde başarmışlar ..7.5/10
suadiyekartali
suadiyekartali

4 Kasım 2010 tarihinde eklendi
izlenmesede olur 10/6
tonyukuk
tonyukuk

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
filme giderken daha fazla şey bekliyordum, orijinal bir şey bekliyordum ama adından da anlaşıldığı gibi tipik bir romantik komediydi, 10 üzerinden 6...
sevketkop
sevketkop

12 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
değişik ilgi çekici bir konusu yok.pekte komik ve romantikdi denemz ancak vakit geçirmek için tavsiye edebileceğim eğlenceli bir film...10/6
sugosu3454
sugosu3454

6 Haziran 2010 tarihinde eklendi
arkadaşlar filme kim ne derse desin kim ne puanı werirse wersin sadece we sadece gürgen özün oyunculuğu için bile bu film yaptığı espriler konuşma tarzı duruş bakış hareketler hepsi 10 numara süper gerçekten filmde 10 üzerinden 7 aldı benden sonuçta bu tarz filmler pek yok ülkemizde olanlarında hali ortada bazı oyuncuların farklı olmasyla çok daha ii olabilirmiş ama gürgen öz diyorum keşke sahneleri birz daha fazla olsaydı