gogola
5 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Manzara islemek istiyorsanız izleyiniz, gerisi boş. Sadece anne rolü süper, çok sıkıcı, melankolik hav verilmiş ama bence oturtulamamış, konu akmıyor, sanki hep kesintiye uğruyor, tekrarlar çok, kamera sadece manzarayı çekiyor, çekilmesi kolay bir film olmuş, oyunculuk adına birşey yok, sizi koysalar sizde oynarsınız. Tek alkış Gülefer Yenigül(Anne) ve Serkan Keskin(Mikail)için, diğerleri boş. 3 puan manzaraya
demekki ödül almak için sinemada uyutmak gerekiyormuş.3 maymun dan sonra sonbahar hayatımın en keyifsiz ve kayıp sinema saatleriydi.filmden anlamamışsın demeyin ama biz ne karadeniz filmleri gördük.ne devrimci izledik.ne aşklar seyrettik.tam anlamıyla bir kamera ve dağdaki yağmur çekilmiş hepsi bu ve ne yazıkki gerçekten sonbahar bu.SON
hayatımda izlediğim en kötü film bu kadar sıkıcı bir film olamaz herkes manzaradan bahsediyo resim sergisine giderim o zaman.3 arkadaş sinemaya gittik hepimizin ortak kanaati kötü olması.sonuna ladar bekledik bişey olacak mı diyo yok.paranıza yazık gitmeyin
hiç tawsiye etmiyorum kesinlıkle berbat ne konu war.ne sonuç tek kelimeyle değmez o kadar ödül almıs nasıl almıs pes yani ilk gün izledim we pişmanım,tüm salon şok olduk ben böyle felaket bi film izlemedim yazık