Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor eleştirileri - Sayfa 2
Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor
4,2
Oral Sayin
13 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Açıkçası beklentimin biraz altında kaldığını söylemeliyim. Bir senedir izlediğimiz fragmandan sonra, karnımıza ağrılar girecek şekilde güleceğimizi sandık ama yanılmışız. 1 ve 2'deki başarısının devamını getiremediğini düşünüyorum son 2 bölümde.
Seride en iç karartıcı film olmuş, tüm seriyi izlemiş biri olarak en azından yaşımıza göre bir espri anlayışı ile karşılaşırken bu sefer resmen eski bayat çizgi filmleri izler gibi izledi tüm salon :( haydi 30 yaş grubunu geçiyorum çocuklar dahi doya doya bir kahkaha atamadı çok kötü.. :(
Buz devri serisi bizlerde o kadar büyük beklentiler yaratıyor ki, filmi izleyen tüm insanlar çıkışta 1-2 kadar güzel olmadığını söylüyor. bence de 1-2 kadar güzel değil ama kesinlikle keyifli. bence kesinlikle sinema salonunda keyifle izlenecek bir animasyon. kaçırmayın.
en kötü buz devri filmiydi.Vasat bir konusu vardı.Film beni içine çekmedi.Güzel espriler vardı.özellikle o kötü tavşan sahnelerine çok güldüm.O çok hoşuma gitti.Senaryo çok bilindik.Sinemaya gittiğinize değmez.
Serinin en kötü filmiydi ama yine de güzeldi. Konu sürükleyici değildi ama eğlenceliydi. Scrat'lı sahneler azdı daha fazla olması gerekirdi. Boş vakitte izlenebilir. 7/10