JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
25 Şubat 2013 tarihinde eklendi
En başta söylemek lazım gelir ki bu filmin başrol karakteri John McClane değil başka birisi.Serinin hayranlarını bunun aksine inandırabilmek zor.Kuvvetle muhtemeldir ki esasında yine Bruce Willis'in kendini oynadığı bir aksiyon filmi izlediğimiz.Sınırlı mekanları,başrol haricinde ''ucuza oynatılabilecek'' nispeten isimsiz yardımcı oyuncu kadrosu,yine bütçeden kısıldığı belli olan afiş tasarımları gibi birçok unsuruyla tam bir video filmi formatında ''A Good Day to Die Hard''.Serinin en zayıf halkası olmakla kalmıyor,altıncı filmle bitirilmek istenen John McClane serüveninin devamı için peşin bir reddedişe sebep oluyor.
Serinin diğer filmlerini izlemedim ve bunun eksikliğini de hissetmedim ama umarım diğer filmler de bu kadar basit değildir. Uzun uzun kovalamaca sahneleriyle 'hadi canım' dedirtmeye başlıyor ve o kadar balon sahnelerle fikrinizi değiştirmiyor. Senaryo fazlasıyla zayıf, izlemesem de hiç bir şey kaybetmezmişim.
Beklentinin altında bir film, Senaryo sıkıcı oğul işi felen girince bozmuşlar işi Zor ölüm 4 'nerede bu nerede,Rusya atmosferi filmi boğmuş, Hani türkiyede çekseler yeridir o derece atmosfer boğuyor insanı senaryo sıkıcı aratıyor diğer filmlerini,tipik amerikan filmi olsada keyifle izleseydim keşke diyeceksiniz.
Evet filmi çıktığı gün izledim bu yorumu da aradan fazla zaman geçsede yazmak istedim , Şunu söylemeliyim usta aktör Bruce Willis artık kötü senaryolu aksiyon filmlerinde oynamaya başladı zaten bu filmde o güzelim Zor Ölüm serisininin yanına bile yaklaşamaz , kesinlikle sinemada izlenmez evde boş zamanlar için yapılmış bir film.