Benim gördüğüm en iyi korku-gerilim filmi.o kadar güzel çekilmiş bir korku filmi ki,araya sokulan espriler insanı adeta zevkten 4 köşe yapıyor.Korkup aynı zamanda çok eğleneceğiniz bir film.Ayrıca freddy'nin üzerindeki o şirin,çizgili kazak bir harika.o kazağın aynısını çok aradım ama bulamadım.neyse film çok güzel.her bakımdan.izlemeyen yoktur ama olursa ben izlemelerini tavsiye ediyorum.
Senaryo iyidi,hızlı ilerleyen bir filmdi ama fazla başarılı bulmadım 10/6 veriyorum bana göre çığlık daha başarılı bir yapım en azından fantastik değil... tabi sadece kruger için bile izlenilebilir süper ölüm sahneleri mevcut ben beğendim..
bu fılmden su an korkmayanlar 1984 yılında ızleselerdı,kaç gun uykusuz kalacaklardı acaba.ben hep yatagın altından bır elın ayaklarımı tutup cekecegını dusunurdum pıjamalarımı gıyerken.
Tam ideal korku filmi derim, bazıları çok dönemlik film, eskimiş falan der belki ama çoğu insan zaten böyle şeyler arıyor. Johnny Depp de efsane bu arada belirtmem lazim
Bence Robert Englundın olmaması büyük kayıptır.Çünkü filimle özdeşmişti adeta.İlk 7 seridede onun olması,şimdi olmaması bende filmde bir eksiklik olduğunu uyandıracaktır.