Elm Sokağı Kabusu
4,3

Tanshaydar
Tanshaydar

3 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Ben bu film ilk çıktığında daha doğmamıştım, 90ların ortalarına doğru aklım yetmeye başladığı dönemlerde 94-95 gibi izlemeye başlamıştım. O dönemlerde çocuk olduğumdan ve böyle kaliteli korku filmleri olmadığından şimdi farkı çok rahat görebiliyorum. Kaç hafta korkudan rahat uyuyamamıştım. Hep bir el beklerdim yatağın altından çıkacak olan. Şimdiki korku filmlerinden tat almak çok zor. Efekt kullanarak korkutmak çocuk oyuncağı oldu. Hikâyesi ile korkutmak, kalitesiyle korkutmak diye bir olay çok yok. Varsa da 10 filmden 1-2 tanesi. Ah ah, nerde o eski filmler... 15 yaşıma kadar benim kült filmim olmuştu bu film...
defne88
defne88

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
herkes korku yönünü ele almış. bence filmin en korkunç yanı esas kızın kabarık saçlarıydı, çok fena yahu.
puduhepa87
puduhepa87

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Çok güzeldir dönemine göre klasiktir yeni nesil bilmez izleyin arkadaşlar
kiminist
kiminist

21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
çekildiği zamana göre çok ii filmdi
welileo
welileo

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
sadece 1-3 ve 7yi seyredin diğer bölümler çok kötü özellikle 'freddys dead' adlı bir 6. filmi var ki samanyolundaki kalp gözünün herhangi bir bölümü o bölümden iyidir... Zaten yeni filmi geliyor fragmanı bile bu seriye komple basar...
necatiyilmaz65
necatiyilmaz65

14 Nisan 2010 tarihinde eklendi
mükemmel bir film
fccagri
fccagri

23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Açıkcası ben johnny deppi izledim, filmi ise başarılı bumadım.
Hızır Al
Hızır Al

5 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
1984 yılında yapılan bu yılına göre iyi Freddy krueger karakteri bence filmin en önemli karakteri bence oyunculuklar iyi konu iyi ama senaryo da biraz problemler var filme puanım ve filmi izlerken sıkılmadım izlemesi keyifli filme puanım 10/7
caesar
caesar

5 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
Tam ideal korku filmi derim, bazıları çok dönemlik film, eskimiş falan der belki ama çoğu insan zaten böyle şeyler arıyor. Johnny Depp de efsane bu arada belirtmem lazim
iletisim-sosmivida
iletisim-sosmivida

9 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bazı kişiler filme oturmamış ama yine de vasatın üstünde!
guilty571
guilty571

30 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
gerçkten korktuğu sahneler oldu.. yıne sıradışı sın johnny
The--Recep
The--Recep

9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
yıllardır bu filmi çok seviyorum.bence en iyi korku filmlerinden biri kesinlikle izlenmeli.fredy etrafa korku ve dehşet saçıyor
berfu-tangulu
berfu-tangulu

3 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bence harikkkkkkaaaaaaaaa.ben izledim.çok korkunç.Korku filimi hayranlarına yönelik.Aynen benim gibi..
can-sahinler
can-sahinler

28 Aralık 2006 tarihinde eklendi
elm sokağı serisinin en iyi filmi bence.hem korkunç hem çok iyi bir film.diyerleri bunun çok sönuk kalıyor.
berceodabasi
berceodabasi

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
küçükken ışıkları yakmadan ve yanımda birileri olmadan izleyemediğim film:)..korku filmleri arasında her ne kadar eskide olsa baş yapıtlardandır..