steven ve abrahams kendi çaplarında eğlenmişler , filme büyük bir beklenti içinde girdim , görsel efektler güzeldi ama gereksiz korku sahneleri konulmuş , bilinen uzaylı ve kovalamaca sahneleri , e.t filminin biraz değiştirmiş ve geliştirilmiş , süslenmiş hali halinden başka bir şey görmedim ben, tek heyecan verici sahne tren kazasının olduğu sahne , biraz daha düşünülüp de , can alıcı şeyler katılabilirdi ama yinede kötü diyemiyorum ama çok , çok iyi de değil , stevenin hatırına gitmek isteyen gitsin .
dakota fanning in kız kardeşi elle başrolde.yeni yetenek..dakota kadar var mı görücez.nedense hep arıza filmlerde oynuyor ikisi de..bi de dakota kadar çığlık atabiliyo mu onu merak ettim
Spielbergin 80lerde çektiği bilimkurgu filmlerine bir gönderme mi demiş Abrahams'İyi de Spielberg Üçüncü Türle Yakın İlişkiler ve E.T. adlı klasikleriyle dost canlısı,uygar ve sevimli dünya dışı yaratıklarla tanıştırıp adeta barış anlaşması imzalamıştı.Para hırsıyla Dünyalar Savaşı adlı ucubeyi çekmeseydi keşke.Super 8 adlı yapım ise fragmanından bilim kurgu aksiyon gerilim türünde olduğu izlenimi veriyor oysa.Bu J.J. yetenekli ancak yukarıda adını andığm iki harikulade filmin ayarında film çekecek biri olduğunu sanmıyorum.Yeni Spielberg mi dediniz onun varisi gelmedi daha.