Büyü

onurdolanbay
onurdolanbay

28 Aralık 2004 tarihinde eklendi
beyler the village ile karşılaştırmayın filmi the village aynı zaman zekice bir film mesajı var sonunda süprizi var değişik bir konusu var korku diye gidip ters köşeye yatan adam sayısıda çok the village nin puanı bundan çok iyi yani özel bir köy yapılmış film için ama bu film de çekici bir yön göremedim
rudeonerudeone
rudeonerudeone

25 Mart 2007 tarihinde eklendi
vizyona geldiği dönemde gtmek için can atıyodum,bir türlü gidememiştim,iyi ki gidememişim,tv de izlerken sıkıldım,korkacak hiç bişey yoktu.
fragilegirl
fragilegirl

20 Eylül 2005 tarihinde eklendi
türk sineması açısından yapılmış en iyi korku filmi bence.filmdeki öğeler güzel kullanılmış ama bazen yabancı korku filmlerine özenilmiş gibi de geldi
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

15 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Film mağarada geçen bölümü dışında maalesef korkutamıyor.Bazı sahnelerinde de germeyi başarıyor ama bir korku-gerilim filmi için cılız başarılar bunlar (tabii başarı denirse).’Büyü’yü ’’bakalım bu sefer ne kadar kötü bir korku filmi yaptık acaba’’ diye merak edenlere önerebilirim ya da hayatındaki o anı en kötü şekilde değerlendirmek isteyenlere. 2/10
nilufererdal
nilufererdal

5 Ocak 2006 tarihinde eklendi
filmin konusu bence guzel ama oyuncular biraz daha guzel oynasalardı ve hemde erotik sahneler daha az olsaydi guzel bi film olabilirdi. =)
suadiyekartali
suadiyekartali

9 Mart 2011 tarihinde eklendi
çekimlerinde şansız olaylar oldu hadi bu reklam için falan asparagas denildi ama galasında da yangın çıkmıştı yani gerçekten büyülü bir film gibiydi :D
Her neyse bence güzel film 10/7.8
teo-17
teo-17

7 Aralık 2006 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi bir kaç iğrenç filmde biri...3/10
dinopis-2
dinopis-2

20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Hakkettiği puanın altında kalmış türk filmlerinden biri. Korku kategorisinde biraz hoşgörülü olmalıyız. Bence konusunun hatırına 10/7 almalı.
gskaltay
gskaltay

20 Aralık 2004 tarihinde eklendi
bence film çok güzel? hem güldürüyo hem korkutuyo özellikle hocanın konuşması tüm salonu çok güldürdü...bide filmi öldüren oyuna benzetmeye çalışmışlar ama olmamış ne yazık ki vasat bir film...
gemwk88
gemwk88

20 Aralık 2004 tarihinde eklendi
BİLİYORMUSUNUZ TÜRK MİLLETİ ARTIK BİZİM FİLM KALİTEMİZİN OLMADIÐINI ZATEN BİLİYOR AMA BİR UMUTLA A-C-A-B-A DİYE GİDİLEN FİLMLERDEN NE YAZIKKİ TAM BİR FİYASKOYLA DÖNÜLÜYOR HATTA FİLMİ SONUNA KADAR BİLE SEYRETMİYOR YAPAMAYACAKSANIZ BIRAKIN BU İŞİ YAZIK O HARCANAN PARALARA BİZ AMERİKAN SİNEMALARINDAN BU GİDİŞLE VAZGEÇEMEYECEÐİZ ADAMLAR ÇOK KÜÇÜK PARALARLA BİLE MÜTHİŞ FİLMLER YAPIYOR ALIN SİZE BİR ÖRNEK:TELEFON KULUBESİ,6.HİS PANİK ODASI DAHA SAYAYIMMI?
umuty90
umuty90

12 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Bomboş bir film.. Korkutmak bir yana ürpertmiyor bile.. Böyle bir oyuncu kadrosundan beklenmeyecek bir film...
passive-aggressive
passive-aggressive

13 Haziran 2007 tarihinde eklendi
dabbemi arafmı büyümü bir türlü karar veremiyorum hangisi daha felaket die,baş başa gidiyorlar bu konuda da büyü hakkaten dayanılır gibi değil ya.
boldheart
boldheart

27 Eylül 2006 tarihinde eklendi
konuya diyecek bişeyim yok filminde bir türk filmi olduğunu düşünürsek gayet başarılıydı ben gece izledim ve sonlara doğru tüylerim diken diken oldu oyunculuklar daha iyi olabilirdi ama türk filmi olduğu için hakkını vermek lazım güzeldi....
omermrb
omermrb

18 Ekim 2006 tarihinde eklendi
izlediğime pişman olduğum nadir filmlerden.feleaket kötü
mehtap6
mehtap6

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Klasik türk korku film.Bizler daha iyi korku yapmak için daha çoook çalışmalıyız..