Ortalama puan
1,3
yayın
-
Kültür Mafyası
-
Habertürk
-
Sabah
-
Tersninja
Her dergi ve gazetenin puanlama sistemi farklı olduğu için, Beyazperde, puanları 0.5 - 5 yıldız üzerinden, kendi barometresine göre vermiştir.
- En son Beyazperde eleştirileri
- En İyi Filmler
- Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler
Kültür Mafyası
Bir bilgisayar oyunu estetiği sunan, bitmek bilmeyen o ‘ağır çekim' olduğu kadar, epeyi ‘sıkıcı' dövüş ve aksiyon sahnelerine eşlik edercesine yavaş ilerleyen film, bu tercihiyle kendine ‘sanatsal' bir tarz oluşturmuş gibi görünüyor belki ama, kofti senaryosuna uyum sağlayan -sürüsüne bereket- mantık ve devamlılık hatalarıyla falan vasata bile yaklaşamıyor..
Habertürk
Video raflarındaki çöp oranını yükseltmeye yarayan ve kadrosunun kitlesini hedefleyen bir 'pespayelik' örneği.
Sabah
Film, belli ölçüde oyalayıcı. Ancak her sahnenin başka filmlerden ya da son dönemin absürt-fantastik TV dizilerinden esinlendiği, taklit, giderek hırsızlık sözcüklerinin sık akla geldiği bir seyir macerası.
Tersninja
Evrenin Akerleri 4: İntikam Günü, 90'lı yılların aksiyon ruhunu canlandırmak için uğraşıp duruyor. Belli ölçülerde bunu başardığı söylenebilir. Ama bu tür filmler karşısında sinema sanatına mesafenizi değil dünya eğlence pazarına bakışınızı sorgulamanız gerekiyor.