Diriliş
4,3

Cenk D.
Cenk D.

21 Ocak 2016 tarihinde eklendi
zaman kaybı banal iğrenç , para amaçlı yapılmış bir film . konusu çok sıradan , telefonumla evde daha iyisini çekerim
TAHA ŞABAN DİLMAÇ
TAHA ŞABAN DİLMAÇ

16 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Öncelikle flimin iyi yanlarından bahsedicem. Flim görüntü olarak çok kaliteli. Di caprio'nun performansıda takdire şayan.

Kötü yanlarımdam bahsedicek olursak aksiyon yada hareket seviyorsanız bu flimden uzak durun. Ben aksiyon seven biri olcarak flimi bitiremedim. Çok zor dayandım. Flim aşırı durgun. Di caprio'ya gelecek olursa ise ben şuana kadar di caprio nun en az 15 flimini izlemişimdir. Bu flimle oscar kazanması beni inanılmaz şaşırttı. Her ne kadar iyi performams sergilese de bu flimle değil şuana kadar alması gerekirdi. Eleştirimi okuduğunuz için teşekkürler.
yucelbaba
yucelbaba

18 Mart 2016 tarihinde eklendi
Yaklaşık onbin civarında film seyretmişimdir ve artık film fragmanından bile ne olduğunu yüzde bir yanılma ile anlayabiliyorum bence bu film sıkıcı ve entellektüeller çok şey anlıyormuş gibi yüksek puan vereceklerdir. bu film de ve öncekilerde de Leonardo dicaprio bence oscar alacak kadar iyi bir oyuncu değil. Altını çiziyorum bence "hak etmiyor" Ayı belki oscar alabilir.
Ilker E.
Ilker E.

29 Ocak 2016 tarihinde eklendi
TEK BİŞEY DİYİCEM BAŞKA LAFA GEREK YOK BU FİLMİ OKADAR BÜYÜTTÜLERKİ FİLM BİTİNCE ANLICAKSINIZ SİZE HİÇBİŞEY KATMAMIŞ İKİ BUÇUK SAAT GEÇİRDİĞİNİZİ