Ruhlar Bölgesi
3,8

iatros
iatros

25 Haziran 2011 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi korku-gerilim filmeleri arasında yerini aldı.Mümkünse hakkaten bu filmlerden korkanlar gitmesin,ısrarcı da olmayın.Benden söylemesi.Tabiki altınıza edecek hale gelmiyorsunuz.Ama tüylerinizin diken diken olacağına, tedirgin bir bekleyiş içine gireceğinize, yerinizden sıçrayacağınıza garanti verebilirim.Ben ki çoğu korku filminde gülmemek için kendimi zor tutarım.Bahsettiğim durumlara girdim şahsen.Korku filmlerinde çok sorgulayıcı olmamak lazım aslında.Bu mantıkla izlerseniz daha da etkilenirsiniz.Bu filmin akla mantığa da uyduğunu söyleyebilirim nispeten.Bu tarz filmler içindeki puanım 10/10.
Armağan Korkmaz
Armağan Korkmaz

1 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
pranormal aktivity tadında olmuş. fena sayılmaz bazı yerler iyi zıplatıyor.. daha fazla gerilim bekliyordum.. evde izlenebilecek türden..
Yasin Bektaş
Yasin Bektaş

1 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
konusu ve oyunculukları çok güzel evde geçen korku-gerilim filmlerinde en iyiler arasına girebilir.klasik bir öykü gibi görünsede izlemeye değer bir film.
imishlili
imishlili

3 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Bir korku filmi hayranı olarak vasat bir film olmadığını söylemek isterim.Gitmeye değer,müzikleriyle,konusuyla gerçekten ilginç bi yeni tarz olmuş.Gitmeyenlere ve heyecan arayanlara tavsiye edilir.
Fatih Tarım
Fatih Tarım

9 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izledigim en orjinal korku filmlerinden biridir kan göstermemesi, filmde bir katilin olmamasi malesefki son yillarin modasi olan mide bulandirmayi sevmemis olmasi filmin benim gözümdeki paha biçilmez artilarindan bazilaridir ve sunuda söylemek gerekirki film gerçektende saglam bir sekilde korkutuyor.
Jannisary
Jannisary

29 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
kötü bir lorlu filmi daha. son zamanlarda yapılan gerçek bir korku filmi yok. basit korku unsurlarının bolca kullanıldığı, bunu yaparkende bir o kadar özensiz çekilen bir film. türk yapımı korku filmleri ile kafa kafaya efekler. tamamen zaman kaybı bir film.
Ela Yılmaz
Ela Yılmaz

26 Kasım 2011 tarihinde eklendi
dehset bi flimdi dehset dehsettttttttttttttt ilk defa bi korku fliminde tirstim ama oda yandaki eeleman tam seytan çikinca hareket etti üç buçuk attim o bakimdan:D
HÜSEYIN KILIÇ
HÜSEYIN KILIÇ

3 Aralık 2011 tarihinde eklendi
SON ZAMANLARDA IZLEDIGIM EN MÜKEMMEL KORKU FILMI DIYEBILIRIM...
mehmet k.
mehmet k.

17 Aralık 2011 tarihinde eklendi
türünün kötülerinden. kesinlikle tavsiye etmiyorum
Snm Ynr
Snm Ynr

30 Nisan 2012 tarihinde eklendi
Özellikle konusu bakımından değişik olması filmi güzel yapan şeylerden biri. Kötü eleştriler olsa da bence gayet iyi bir film. İzlenmeye gerçekten değer.
Ahmet A.
Ahmet A.

30 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
Korku filmlerini puanlasak bu filme100 üzerinden 100 vermeliyiz. Korkunun dozu çok iyi düzenlenmiş. Elm Sokağı'ndan beri izlediğim en iyi korku filmi.
sinema
1 ziyaretçi
20 Ocak 2014 tarihinde eklendi
Başarısız bir film olmuş söylenecek çok fazla söz olduğunu sanmın ikinci filmini de izleyecegim yakında bakalım degisen birsey olmus mu diye ama sanmıyorum.

notum 2/10
sinema
1 ziyaretçi
16 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Bence beş para etmez bir film. Öyle ki adam şeytanla bile dövüşüyor artık nasıl bir filmse... 2.5/10
Berrak N
Berrak N

18 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
Patrick in korku seansı filmini izleyince gerçekten de bu filmden de çok umutlanmıştım ama umutlarım boşunaymış. Hiç gerçekçi değil. Konu aslında güzel işlenebilseymiş bu film 5 yıldızı hak ederdi. O oyunculara rağmen efektler bitirmiş filmi. spoiler:
o canavarlar çok yapmacık, hele ki o kırmızı suratlı olan ile gelinlik giyenler. Ruh değilde canavar gibi olmuşlar.
Muffins Video
Muffins Video

30 Mayıs 2021 tarihinde eklendi
yarramı çeksem daha çok korkarlar amına koyim bu film nedir böyle yaa yönetmenin anasını skm ordaki karının da amını skeyşim