Emin E.
30 Eylül 2014 tarihinde eklendi
kim nederse desin Denzel Washington un müthiş oyunculuğu harika sahneleri olan, insanın beklemediği olayları ve sahneleri içeren bir film. Teşekkürler böyle bir film izlettirdiğiniz için.... ayrıca içinde aşk olmayan bir film hayret doğrusu... :)
İçinizde intikam ateşleri yakan – heyecanlandıran ve su gibi akıp giden aksiyon – gerilim türünde bir film arıyorsanız bu filmi kaçırmayın. The Equalizer, adaletsizlik karşısında gösterdiğimiz duygularımızı fena halde zorlayan ve sonuç itibariyle oldukça tatmin eden bir film. Konusu biraz klasik olsa bile, senaryosu – oyunculukları – temposu ve kurgusu ile bizi kendine bağlıyor.
2014 The Equalizer, Denzel Washington performansıyla harikalar yaratmış. Senaryosu çok bilindik fakat oyunculuklar ve aksiyon dolu, hareketli sahneler dikkat çekici. Bana göre Robert Mccall karakterinin asıl sahibi 1987 yılında Golden Globes ödülünü almış olan Edward Woodward'dur. Fakat Denzel Washington'ın da yakıştığını söylemek mümkün. Filmin sonu, devamı gelecek sinyalini verir gibi. Olursa The Equalizer takibe değer bir film. DVD olarak arşivimde görmek isterim.spoiler: