finallyfree89
7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
film çok başarısızdı bence biray dalkıran da bunun farkındaydı ve bu nedenle daha çok görsel,işitsel öğelerle kurtarmaya çalışmış,bu konudan çok daha başarılı bir film çıkabilirdi filmde kurgusal açıdan başarılı olunamadığı için daha çok tekniksel öğelere yer verilmesi de filmi çok yapaysallaştırmış ve ayrıca özgün bir senaryo da değil tipik uzak doğu gerilim filmlerinden alınmış gizemli-lanetli kızlar karakteri üzerine yoğunlaşılmış fazlasıyla simgesel,deneysel ve aşırı sıkıcı bir film korku severleri asla tatmin etmez
Güzel bir film izlerken yanınıza alacağınız 3 şey,1.Kola , 2.cips , 3.popcorn , arafı izlerken yanınıza alacağınız tek şey olmalı oda uyku hapı......3/10
Konusu itibarıyla orjinal ama çekimi çok kötü olan büyük müzisyen HAYko CEPkin’in müthiş müziklerinin olduğu ama bunun bile kurtaramadığı vasat bir film.Filmdeki Eda’yı rahatsız edip duran küçük kız ise palyaço gibiydi.Ve her seferinde yönetmenin gereksiz şekilde gösterdiği karakterlerin arabayla veya taksiyle gidip gelmelerini ve otoyoldaki direkleri göstermesi çok gereksizdi.Korku filmi diye pazarlanmasıda çok yanlış.Kesinlikle korku filmi değil.Bence kesinlikle sınfta kalmış bir yapım.10/2 İki puan Hayko Cepkin’in müziklerine.
Bu filmde sadece gereken sahneleri koysalar herhalde 45 dakika yı geçmez.Hayko’nun müzikleri ve son sahnedeki oyuncak telefon hikayesi dışında para ziyanından başka birşey değil.Hele o baştaki dans bölümü.Daha uzun bir sahne görmedim hayatımda.....
Filmi bende amaçsız bulanlardanım öncelikle gerçekten konu çok uzatılmış,oyunculuk hiç başarılı değil ve film gerçekten çok sıkıcı.Konu güzel ama hakkını vererek işlenememiş.
valla kimsenin emeğine saygısızlık etmek istemem ama gerçekten çok kötü bir filmdi. hiçbir sürükleyiciliği yoktu.çalıntı sahneler ve uyduruk makyajlar seyirciye hakaret gibiydi.
filmin fragmanını izledim.etkileyici bir senaryosu var ama ben yinede pek umutlu değilim çünkü bugüne kadar izlediğim türk korku filmleri asla korkunç olmadı.büyü biraz işlediği konu itibariyle korkutuyodu o kadar.bide gen filmi korku değil ama gerilim filmi olarak iyiydi.inşallah bu sefer korku filmi diye gidip gülmekten ölmeyiz.
okula gidecektim ders önemsiz diye bu filme girdim nasıl diyim kuranı kerimi kullanarak bir çarpıcılık yakalamak istiyorlar ama gerçekten bunu beceremiyorlar tamam elhamdülüllah müslümanız inançlarımız var ama bunu korkuya aktarma huyundan vazgeçmezsek inanın ki kaliteli bir şeyler ortaya koyamayacak bu tür korku filmleri farkettiyseniz hristiyanların inancına göre şeytan çıkarma ve şeytan vari filmler de eskiye nazaran tutmuyor eğer gitmeyi düşünüyorsanız fazla kalite aramayın ne görüntü de ne de oyunculukta ki sinemada olduğu halde ses efekti bir kaç yerde ii şu ana kadar gen farklı konusuyla türk korku filmleri içinde çok iiyidi ama ne yazık ki bu film vasatın bile çok çok altında olmuş
Arkadaşlar film gerçekten güzel dabbe faciası gibi falan değil kesinlikle izleyin derim ben.harika süper bişey beklemeyin ama artık aşmaya başladığımızı da görceksiniz!saçma gelen şeyler var yok değil ama diğer türk korku filmlerinde gördüklerimizden daha az kesinlikle.ben sevdim sonunuda beğendim. Hoştu.
ya türkler böyle film yapmaya devam ederse biz AB ye zor gireriz söyliyim.ya korkmaya gittim güldüm yemin ederim ya...bu kadar kötü bi film olabilir...
çok beğendiimi söleyemem...ama oyunculara haksızlık etmemek gerek...bence oyuncular gayet iiydi...özellikle akasya asıltürkmen e bayılıorum süper bi oyuncu bence ama bu filme yakışmamış o eğlenceli rollerin insanı...film çok ii deil bu bir gerçek bence çok daha yaratıcı olunabilirdi...küçük kız karakterin makyajı tam bi fiyasko...çok daa etkileyici ve ciddi bi makyaj olabilirdi...ben resmen çocua güldüm...ama bence gidip izleyin ve kararınızı kendiniz verin...
az önce filmden geldim öncelikle filme iyi yada kötü sonuçta bi emek harcanmış bunun için yapanlara teşekkür ediyorum ancak herşey film yapmakla emek harcamakla olmuyor maalesef bence kötü bi filmdi vasatı geçemedi ama isteyen arkdşlar gidebilir tabi kimseyi yönlendirmiş olmayalım sadece görüşlerimi söylüyorum ben ama şunuda söyliyeyim çok sıkıcı 2 saat geçirdim :( son olarak filmin müzikleri çok güzel özellkile sonda çalan hayko cepkinin son kez şarkısı..