Araf
1,6

sheeter
sheeter

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Türk sinemasinda birseyler yapilmaya çalisiliyor ama yeteri kadar siki çalisildigi kanisinda degilim. Burada filmde ki hatalardan bahsedipte can sikmanin bir anlami olmadigini dusunuyorum. Filmin en cok begendigim tarafi, Türk erkeginin kadinina ne kadar bagli oldugunun gösterilmesi..
Sdk-JK
Sdk-JK

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
En azından bizim yapımlarımıza göre deqerlendirirsek bence bahsettiqiniz kadar kötü deqil.Çünkü Türkiyede kolay kolay korku filmi çekilmiyor.Bence flim o kadar da kötü deil...
seher-parsana
seher-parsana

14 Mart 2007 tarihinde eklendi
eleştirileri okudum.genelde pek beğenilmemiş.ama ben beğendim.konu güzeldi.özellikle finali beni çok etkiledi.teknik olarak belki eleştiriler almış olsada ben genelk anlamda sevdim.akasya asıltürkmen ve murat yıldırım ın oyunculuğunuda beğendim.kısacası ben bu filmi sevdim arkadaşlar
mirayalin
mirayalin

28 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
diğer arkadaşlar gibi bende filmin fragmanından çok etkilendim.umarım fragman kadar başarılı bir film çıkar ortaya...
osym-666
osym-666

14 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
düşük bütçeli olduğu yazıyo ama yönetmen öle demio görüntü ve efektler için bayaa bi para harcamşlr nese ben akasya tükmen için izlerim bu filmlere destek vermek gerek sonuçta birisk işi korku türü çk yaygın diil ben sabırsızlıkla bekliyorm
tizep
tizep

20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Yorumlara bakıp filmi önyargı ile değerlendirmemek gerektiği kanısındayım. Yönetmen Biray Dalkıranın ilk filmi olması münasebeti ile bazı acemiliklerini gözardı etmek gerekir. Önemli olan toplumsal etik anlayışını filmde ibret vesikası olarak vermesi idi. Sonuçta ülkemizde bir tane bile olmaması gereken binlerce kürtaj olayı var. Bunu vicdan muhasebesi ile sinema salonlara yansıtması bile bence başarı. İMDB sitesinde verilen 2.3 puan haksızlık. 10 üzerinden 7 filmin sanatsal olarak değil lakin etik değerlerimizi gözden geçirmemiz açısından verilmesi gerektiği kanısındayım.
camsucamsu
camsucamsu

6 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Başarısızlık budur,kötüydü!
y-ysmates
y-ysmates

14 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bu filme yorum yapanlar korku olarak nitelemesin taammamenn film psikolojık.. ve bence çok ii ele alınmışş tebrik ederim emeği geçenleri..
Canan O.
Canan O.

15 Ekim 2006 tarihinde eklendi
filmin son yarım saatinde milletin sinirleri bozuldu..gülmeye başladı herkes salonda..çok kötü çook. oyunculara yazık olmuş.
teynir
teynir

19 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Güzel bir konu! İzlemeye değer!
selenakyuz
selenakyuz

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

24 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bu kdr saçma bi film hiç izlememiştimm!ilk defa izledim saçma film nasıl olurmuş gördüm tek keliymeylee iğrençtii!korku sahneleri çok komiktii 4 kişi gittik hepimz uyudukkk arada dalga gçtikk korku sahneleriyle iyi makara olduu :D
dyg-bsrn
dyg-bsrn

8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
gerçekten kötü bir filmdi tavsiye etmiyorum açıkçası, yönetmen ayaktan başka bişey çekmemiş diyebilirim, sürekli birileri yürüyo ve bizde onların ayaklarını izliyoruz, yalnız beğendiğim bir nokta vardı değinmeden geçemeyeceğim film müzikleri kesinlikle çok güzeldi
sirine-papsi
sirine-papsi

21 Kasım 2007 tarihinde eklendi
kötünün kötüsü diye ben bu filme derim psikolojik gerilim tarzında yapılmak istenmiş ama tabiki olmamış evet gerildim hemde çok ama sıkıntıdan ve sinirden gerildim ben türk sektörü korku filmi yapmaya çalışmasın çünkü hiç bişeye benzemiyor
pinar-sevgi
pinar-sevgi

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

23 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Bence her şeyi bir tarafa bıraksak bile yani oyunculuk, görüntü vs. yine de bu film işlediği konuyla ve toplumsal mesaj olması açısında çok iyi...
akorcuklu
akorcuklu

8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Gereksiz yere uzatılmış bir film... 2-3 sahnesi iyi düşünülmüş.. ama filmi mikroskopla izler gibi her yeri yakın çekim olmuş... Ama ne olursa olsun gidin derim ben .. Gişe başarısı bu tarz filmelerin önünü açacak ve daha da iyileride yapıcaktır.. 10/6