Araf
1,6

can-sahinler
can-sahinler

24 Aralık 2006 tarihinde eklendi
guzel bir seneryodan anca bu kadar kötu bir film çıkabilir.yönetmene bravo
egemendag
egemendag

8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Filmin konusu çok basit.Korku filmi diye gittik psikolojik bir filmin içersinde bulduk kendimizi.Gereksiz uzatılmış sahneler,göz ağrıtan yakın çekimler,çok kötü makyaj ve çok zayıf ışıklandırma filmin tarifi için yeterde artar bile.Film biraz olsun gen tarzında olmasına rağmen bütünlük olarak sınıfta kalıyor.Basit giden film çok basit bir sonlada noktalanıyor.Filmin tek artısı başrol oyuncusu Akasya Asıltürkmen’in performansı diyebiliriz...
grim-guner
grim-guner

17 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Hollywood tarzı olmuş bence görüntü herşeye odaklanmışAcemice çekilmemiş.Buda yönetmenin ilk uzun metraj filmi olduğundan herşeyin üstünde özenle durmuş
salih-bal
salih-bal

27 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Geçende hayranı olduğum bir pc oyununun sinema verisyonu olan ''silent hill'' e gittim. ve oyundan fazlasını gördüm bu filmde. izlerken gerçekten çok etkilendim. sadece korkma anlamında deil o etkilenme bi başka!(?) ve silent hill in konusunu araştırdğımda çok fazla derin bir öyküsü olan bi oyun gördüm. ve bunu daha yeni öğrendim. adamlar bir oyun için böle bi senaryo yapıyo! gel gelelim bizim filmlere hiç bi derinlik taşımayan ondan bundan özenilen çakma konular! ya o kadar paralar harcıyosunuz soundtrack koltuğuna Hayko Cepkin gibi bi adam oturtuyosunuz yaptığınız işe bak. 10 kere para verir silent hill i tekrar tekrar izlerim ama kusura bakmayın bizim filmler ilgimi hiç çekmiyor. ne filmler çekiliyor adamlar neleri sinemaya uyarlıyorlar. bizimkiler hala yerinde sayıyor. Lütfen çıtayı yükseltelim biraz. daha derin konulara imza atalım... bi tüketici olarak hep dışarıda ki şeylere özeniyor ve imreniyorum. biraz kendi içimizden çıkan şeyler ilgi çekici, sıra dışı ve özgünlüğü olan şeyler olsun...!
dincergezer
dincergezer

6 Ekim 2006 tarihinde eklendi
tam komedi olmuş :) yazık...
southside
southside

11 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Yüzlerce yabancı film seyretmiş biri olarak filmin aldığı puanı çok düşük buldum.ortalama bir korku filmi 7/10.
mumya-evi-94
mumya-evi-94

24 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Bence çok güzel bir film olmuş.Kim ne derse desin ben beyendim.Akasya Asıltürkmen çok güzel oynamış aferim valla.10 üzerinden 10
ironblood2000
ironblood2000

6 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Ben şahsım adına hiç beğenmedim, bir arkadaş bu görüntü renk olarak avrupada tutuyor, bizde nedense tutmadı demiş ama ben ilk kez bu ton da bir film izledim, kimileri matriz falan diyecek ama emin olun matrixinin ton rengi bundan kat kat farklı, direk after effectsde yeşil layer atıp, opacityi açmışlar gibi, kurgusuda çok sıkıntılı. Kısaca Başarısız işte.
araf
araf

15 Ekim 2006 tarihinde eklendi
korku filmi izlemek isteyenler gitmesin derim.daha çok psikolojik gerilim türü birşeydi bence.bir kadının vicdanıyla yaptığı hesaplaşma okadar.başarılı bir film olduğunu söyleyemem.filmi izleyen hiç bir kadın kürtaj yaptırmaz heralde :)
bilgernur-karahan
bilgernur-karahan

15 Ocak 2007 tarihinde eklendi
tipik bıir turk filmi..goruntu,seneryo,cekim ve replikler cok kotu.BU zamanda bukadar kotu bir film cekmeyi nasil basariyorlar acaba?izlerken bosa Gecen zamana yazık.sadecemerakımdan ızledım filmde gereksiz olan birsuru detaylara yer verilmis...en azından sonunu bır seye baglamıslardır diye dusunmustum ama onuda becerememisler.son derece vasatin altinda olan bir film..
subliminalanger
subliminalanger

25 Mart 2007 tarihinde eklendi
ilk defa bir filmi yarıda bıraktım. her yönden kötü. yapacağınız son şey bu filmi izlemek olsun.
Zafer Sarac
Zafer Sarac

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bu filme küçük kızlı amerikan filmlerinin türk versiyonu desek daha doğru olur fakat onlardaki gizemi tam manasıyla yakalayamamış filmin konusu güzel olabilir ama meseleye balıklama dalınmış izleyiciyi filme bağlamak için özel bir caba sarfedilmemiş vesaire vesaire filmdeki eksiler bir hayli fazla ama sonuçta bir türk filmi sinemamıza destek olmalıyız ne olursa olsun çok ağır olumsuz yıkıcı eleştiriler yapılmamalı.
kamikazeturk
kamikazeturk

7 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Araf Kötü ötesi bir film.İzledğimde belki yumuşarım dedim ama arkadaş bu nasıl bir kurgudur,bu nasıl kötü ışıklardır bu nasıl berbat diyaloglardır bu nasıl oyunculuklardır bu nasıl öyküdür anlayamadım.Filmi baştan beri sevmemiştim bunun sebebi yönetmendi.ama eğer film birazcık bana umut verseydi daha vicdanlı olabilirdim.Maalsef kötü ötesi bir film.Ben Türk korku sinemasının arkasındayım çok kötü bile olsa yapılması zarar vermez.Arafında korku sinemamıza zarar vereceği falan yok!Ama her önüne gelenin de bir film çekip biraz ses biraz efekt koyup alın size ilk türk korku filmi demesi artık gına getirdi.Bu film bence türk korku sinemasına kara harflerle yazılacak kadar kötü.izleyip izlememek de özgürsünüz.
wolfman41
wolfman41

7 Ekim 2006 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en kötü filmlerden biri!bu bir sinema filmi değilde dizi olarak yayınlansaydı tv de 1.haftadan sonra yayından kalkar o derece!sıkıldım filmde ya!bu filmde tek çalışan kişi hayko cepkin!heryerde müzik resme bakıo müzik,ağlıolar müzik!korku desen 0!yani dabbe filmini çok eleştirmiştik!dabbe bu filmde 10kat daha iyi!izleyenlerden benim gibi düşünecektir eminim!bu filmi izlememiş sayıyorum ve çok kötü bir film olmuş diyorum!2/10!!:D
r3volv3r
r3volv3r