lütfen ya şu dabbe yi beyaznın kadınları nı eleştirenler bu filmi izlesinler ve kıymetini anlasınlar. o kadar saçma o kadar gereksiz ki niye oşuna o kadar ay sarf etmişler. anlamıyorum. en kötü filmlere bile bayılan ben bu filmi izlemekten pişman oldum. tek güzel yanı hayko çepkinin mğzikleriydi. ama bi sinema filmi için müzik en az ilgi çeken bi şey yazık izlemeyin tv ye bile çıksa
biray dalkıranı kutluyorum. şimdi neden diye merak ediceksiniz? Açıklıyım ; her defasında adamın bize merdivenden çıkışını gösterdiği için , arabayı bıkmadan usanmadan her seferinde aynı yere parkedip sonra evde işi bitince arabayı tekrar çalışıtırıp (hatta utanmasa arabanın benzinden lpg'ye geçişinide göstericek) geçtiği yolları gösterdiği için ve gençlere korku filminin nasıl olmaması gerektiğini gösterdiği için dalkıranı kutluyorum. bi dahaki sefere hollywood'a ver. biz kötü yapıp rezil olucağımıza onlar iyi yapıp ödül alsın.
izlediğim vasat türk filmlerinden biriydi.. bence türk yönetmenler korku filmi yapamıyor.. yaptıkları zaman ortaya korkutmaktan ziyade seyirciyi güldürme amacına yönelik filmler çıkıyor. sinema salonunda herkes gülmekten kırılıyodu filmi izlerken.. tavsiye etmiyorum filmi..
güzel senaryo akasya dışındakilerin güzel oyunculukları kurgu fena değildi amma ve lakin ben şu ışık ve azive konusuna taktım ne kadar karınlık bi filmdi yahu üstelik o avizelerin hepsi aynıydı ve sallanıyolardı kendi kendine. korkunç bi film değildi tabiki insanın tüğlerini ürperten bikaç sahne vardı ama ben daha çok cenkin ağlamasından etkilendim başarısız bi film daha iyi olabilirdi bu senaryoyla
bence güzel bir film ama bayan baş oyuncuyu beğenmedim,murat yıldırım güzel oynamış ,korku filmi değilde gerilim diyebiliriz.çünkü filmin hiçbir sahnesi korkutucu değil,dram gerilim psikolojik ağırlıklı bir film olmuş,fazlaca uzatılmış sahneler var oraları geçersek izlenebilir bir film.