Araf
1,6

jeo-ipek
jeo-ipek

5 Eylül 2006 tarihinde eklendi
murat yıldırım varsa izlerim kardeşim ama bu tip filmlerde beni hep meraklandırmıştır. Bekliorum güzel olacak hissediorum
seher-parsana
seher-parsana

14 Mart 2007 tarihinde eklendi
eleştirileri okudum.genelde pek beğenilmemiş.ama ben beğendim.konu güzeldi.özellikle finali beni çok etkiledi.teknik olarak belki eleştiriler almış olsada ben genelk anlamda sevdim.akasya asıltürkmen ve murat yıldırım ın oyunculuğunuda beğendim.kısacası ben bu filmi sevdim arkadaşlar
mirayalin
mirayalin

28 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
diğer arkadaşlar gibi bende filmin fragmanından çok etkilendim.umarım fragman kadar başarılı bir film çıkar ortaya...
osym-666
osym-666

14 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
düşük bütçeli olduğu yazıyo ama yönetmen öle demio görüntü ve efektler için bayaa bi para harcamşlr nese ben akasya tükmen için izlerim bu filmlere destek vermek gerek sonuçta birisk işi korku türü çk yaygın diil ben sabırsızlıkla bekliyorm
selenakyuz
selenakyuz

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

24 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bu kdr saçma bi film hiç izlememiştimm!ilk defa izledim saçma film nasıl olurmuş gördüm tek keliymeylee iğrençtii!korku sahneleri çok komiktii 4 kişi gittik hepimz uyudukkk arada dalga gçtikk korku sahneleriyle iyi makara olduu :D
pinar-sevgi
pinar-sevgi

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

23 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Bence her şeyi bir tarafa bıraksak bile yani oyunculuk, görüntü vs. yine de bu film işlediği konuyla ve toplumsal mesaj olması açısında çok iyi...
ilker369
ilker369

11 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
"Araf"ın anlamı:aslında ölmüş olan insanların cehenneme mi cennetemi gitmeden önceki uğradıkları yer ve bu yerde yaşadıklarıyla cennetemi yoksa cehhennememi gidiceklerni belli eden mekan.

Başarılı bir film olmasını diliyorum.Konu itibariyle gayet ciddi dilerim bu ciddiyet beyaz perdeye de yansır
r3volv3r
r3volv3r

2 Mart 2007 tarihinde eklendi
imdb de en kötüler sıralamasında 18.ci sırada..helaaalll :D :(:(
duvara-karsi
duvara-karsi

29 Mart 2007 tarihinde eklendi
lütfen ya şu dabbe yi beyaznın kadınları nı eleştirenler bu filmi izlesinler ve kıymetini anlasınlar. o kadar saçma o kadar gereksiz ki niye oşuna o kadar ay sarf etmişler. anlamıyorum. en kötü filmlere bile bayılan ben bu filmi izlemekten pişman oldum. tek güzel yanı hayko çepkinin mğzikleriydi. ama bi sinema filmi için müzik en az ilgi çeken bi şey yazık izlemeyin tv ye bile çıksa
yelizhayko
yelizhayko

25 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
gerçek hikayeden esinlenerek yazılmış bir senaryo!intikam türk filmlerinde olası bir gerçek merakla bekliyorum filmi.soundtrack ı dinlenmesi gerek
casillas87
casillas87

15 Eylül 2006 tarihinde eklendi
filmi merakla bekliyorum.. bu kez güzel bi korku filmi yapıldığını düşünüyorum.. kesinlikle izliycem..
shario
shario

7 Ekim 2006 tarihinde eklendi
YAw abi ilk önca filmi geçtim ..! fiLm hakkında yorumda yapcam ışık kamera ayrıntılı şekilde hemde dk. dk. sına ..! ama probLem şurda yeni yönetmenleri bu kadar çok eleştirmemeniz Lazım ..!

Bazı arkadaşlar oyuncu kötülüğünden amatörlükten bahsetmiş ..! adamlara verilen bütçeyle tutup demi moore geitremez değiLmi ....! şöyLe söyleyeyim .. Bu adama osman sınav yapımcılık yapsın ..! Neler çıkar ortaya ...
onurbryant
onurbryant

11 Aralık 2006 tarihinde eklendi
senaryo çok ii. korku filmi deil ama kesinlikle. çok etkileyici bi sonu var. ama oyuncularin sergiledikleri beklenmedik performansa ragmen çekimler hosuma gitmedi. çok daha kaliteli bi film olabilirmis. begendim. ismi de olmamis, alakasiz. ama gerçekten ortlama bi türk yapimina göre gayet etkileyici. korku filmi deil de psikolojik bi dram olarak düsünerek izlerseniz, begenebilirsiniz...
mutafik
mutafik

17 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bence filmin konusu çok güzel sıradışı.Gerçeğe yani müslümanların inandığı en önemli konulardan birine temas ediyor.bir hristiyan nasıl vampirli filmlerden korkuyorsa bizde bu filmden korkarız.Çünkü inandığımız şeyler bunlar..Çok iyi !...
imaginary-mk
imaginary-mk

3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bence daha çok dramatik hatta trajik bi filmdi ama konusu ilginç ve güzeldi.sadece korku yapılmaya çalışıldığı sahneler biraz kalitesiz olmuş