eleştirileri okudum.genelde pek beğenilmemiş.ama ben beğendim.konu güzeldi.özellikle finali beni çok etkiledi.teknik olarak belki eleştiriler almış olsada ben genelk anlamda sevdim.akasya asıltürkmen ve murat yıldırım ın oyunculuğunuda beğendim.kısacası ben bu filmi sevdim arkadaşlar
düşük bütçeli olduğu yazıyo ama yönetmen öle demio görüntü ve efektler için bayaa bi para harcamşlr nese ben akasya tükmen için izlerim bu filmlere destek vermek gerek sonuçta birisk işi korku türü çk yaygın diil ben sabırsızlıkla bekliyorm
bu kdr saçma bi film hiç izlememiştimm!ilk defa izledim saçma film nasıl olurmuş gördüm tek keliymeylee iğrençtii!korku sahneleri çok komiktii 4 kişi gittik hepimz uyudukkk arada dalga gçtikk korku sahneleriyle iyi makara olduu :D
"Araf"ın anlamı:aslında ölmüş olan insanların cehenneme mi cennetemi gitmeden önceki uğradıkları yer ve bu yerde yaşadıklarıyla cennetemi yoksa cehhennememi gidiceklerni belli eden mekan.
Başarılı bir film olmasını diliyorum.Konu itibariyle gayet ciddi dilerim bu ciddiyet beyaz perdeye de yansır
lütfen ya şu dabbe yi beyaznın kadınları nı eleştirenler bu filmi izlesinler ve kıymetini anlasınlar. o kadar saçma o kadar gereksiz ki niye oşuna o kadar ay sarf etmişler. anlamıyorum. en kötü filmlere bile bayılan ben bu filmi izlemekten pişman oldum. tek güzel yanı hayko çepkinin mğzikleriydi. ama bi sinema filmi için müzik en az ilgi çeken bi şey yazık izlemeyin tv ye bile çıksa
YAw abi ilk önca filmi geçtim ..! fiLm hakkında yorumda yapcam ışık kamera ayrıntılı şekilde hemde dk. dk. sına ..! ama probLem şurda yeni yönetmenleri bu kadar çok eleştirmemeniz Lazım ..!
Bazı arkadaşlar oyuncu kötülüğünden amatörlükten bahsetmiş ..! adamlara verilen bütçeyle tutup demi moore geitremez değiLmi ....! şöyLe söyleyeyim .. Bu adama osman sınav yapımcılık yapsın ..! Neler çıkar ortaya ...
senaryo çok ii. korku filmi deil ama kesinlikle. çok etkileyici bi sonu var. ama oyuncularin sergiledikleri beklenmedik performansa ragmen çekimler hosuma gitmedi. çok daha kaliteli bi film olabilirmis. begendim. ismi de olmamis, alakasiz. ama gerçekten ortlama bi türk yapimina göre gayet etkileyici. korku filmi deil de psikolojik bi dram olarak düsünerek izlerseniz, begenebilirsiniz...
bence filmin konusu çok güzel sıradışı.Gerçeğe yani müslümanların inandığı en önemli konulardan birine temas ediyor.bir hristiyan nasıl vampirli filmlerden korkuyorsa bizde bu filmden korkarız.Çünkü inandığımız şeyler bunlar..Çok iyi !...