JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
31 Ekim 2012 tarihinde eklendi
Filmin daha ilk dakikalarında bu tür ''found footage'' filmlerinden sıkıldığımı anladım.Her gerilim-korku sevdalısı genç yönetmen-senaristin böyle filmler çekmeye niyetlenmesi çok ama çok sıktı artık ve yüzde yüz para amaçlı için çekilen yeniden çevrim korku filmleri ya da Michael Bay'in rezil ''Transformers'' serisi gibi filmler bile bunların yanında daha sempatik duruyor.En başta sinirlendim bu filme evet ama bu sinir daha sonra yerini başkaları için utanmak duygusuna bıraktı,derme-çatma ve her bir yanı dökülen senaryosundan dolayı.O kadar acemi işi ki kendini çok ciddiye almasının altında ezilip gülünç bile oluyor zaman zaman.
Fena halde Stephen King'in Göz(Carrie) kitabindan esinlenildigini düsünüyorum.Onun biraz daha fantastiklestirilmis hali diyebilirim.Aslinda fikir güzel ama kaliteli filmler sinifina girebilmesi için daha iddiali efektler ve daha ciddi bir senaryo olusturulmaliydi.Etkilendigim birkaç sahne oldu ama onun disinda sinema namina birsey bulamadim...5/10