Doğaüstü
2,9

kemerlee
kemerlee

23 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Başta amerikada olmak üzere bir çok ülkede farklı versiyonunu dinlediğimiz ailede başlayan okulda ve toplumun ilerliyen kesimlerinde devam eden büyük aşalağanmaya ve ezilmeye uğrayan insanların hikayesini fantastik unsurlar katarak oldukça farklı zeki, dinamik bir şekilde anlatmışgenç sinemacı Josh Trank.Arkadaşların yorumlarını okuyunca inanamadım, lise basıp onlarca kişiyi öldüren(daha geçenlerde batman filminde katliam yapan) yada seri katillerin yaşadıklarının Andrew’dan çok farklı olduğunumu sanıyordunuz. Burda süreci hızlandıran Andrew kazandığı inanılmaz güçlerki, filmi hem özel hemde yılın en farklı filmlerinden yapanda bu tartışmasız. 10/8
Fundalina Jolie
Fundalina Jolie

13 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Filmi, sinema yazarlarını ve sinema bloggerlarını bir araya getirmeyi amaçlayan Beyazperde Sinema Kulübü ile birlikte izledim.
Chronicle ( Doğaüstü) meraklı üç liseli arkadaşın süper güce sahip olmalarını sağlayan kristali bulduktan sonra yaşadıklarını konu alıyor. Önce heyecan ve eğlenceyle başlayan öykü gittikçe karanlık ve karmaşık bir hikayeye bağlanıyor.
Aysu Gokova
Aysu Gokova

27 Kasım 2012 tarihinde eklendi
Hikayedeki süpergüçler , biraz eğlence ve bunun etkileriyle , tam bir bomba olmuş bu film .
bibi g.
bibi g.

27 Kasım 2012 tarihinde eklendi
Kesinlikle bu filme bayıldım , insana doğaüstü güçlere sahip olma isteği veriyor. Kesinlikle çok güzel çekilmiş, oldukça inandırıcı ...