Yarının Sınırında
4,2

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

8 Haziran 2014 tarihinde eklendi
filmi dün izleme fırsatı buldum öncelikle uyarım eğer fragmanı izleyip aman allahım diyip büyük beklentilerle sinemaya giderseniz büyük şok yaşarsınız filme gelince ; Tom Cruise ve Emily Blunt iyi bir ikili olmuş karakterler sizi en azından filmin içerisinde kalmanızı sağlıyor tabiki tom amca tek başına bir film yine yılların birikimini size sunuyor film standart dünya kurtarma modellerinden farklı birşey yok aksyion iyi görsel kalite iyi geçişler çok iyi ama konusu zayıf ve anlatımda çok eksikler var buda sizi filmin içinde kalmanızda eksi bir etken sonuç olarak devam filmi büyük ihtimalle gelicek ama sinema yerine evde beklerseniz daha iyi olur özellikle 3D nin filme hiç bir artısının olmadığını belirtmek isterim iyi seyirler...
Ata Kalinyazgan
Ata Kalinyazgan

8 Haziran 2014 tarihinde eklendi
(...) Filmde, zaman döngüsüne yakalanmış, savaşmaktan anlamayan bir subayın dünyayı kurtaran adam olmaya doğru seyreden macerası anlatılıyor. Her bir ayrıntısı tanıdık ve her bir sahnesi klişeyle dolu yapımın en büyük numarası ilk bakışta ilginç görünen bilim kurgu hikayesi. Ancak bu noktada film, bilim kurguyu sadece bir çeşni olarak kullanıp, derin konusunu oldukça yüzeysel bir şekilde işlediği için bol gösterişli, yavan bir aksiyon filminden ileri gidemiyor. Lakin yine de, Tom Cruise'un meşhur pozlarını izlemek (!) ve sinemada bir güzel eğlenmek için tercih edilebilir. Zira vasat olduğu kadar lezzetli de öte yandan!
Gokhan O
Gokhan O

7 Haziran 2014 tarihinde eklendi
Super Mario ile öle öle oyunu kapatmak gibi bir film. Film 3 boyutlu ancak 3 boyutlu yapılmasını gerektirecek sahneler yok. Ya da 3 boyut olmamış diyeyim. Film beni heyecanlandırmadı. Tek özgün tarafı hikayesiydi. Son zamanlarda izlediğim x-men ve malefiz filmleri bundan daha iyi bence hatta fazla beğenmediğim spider man 2 de.
y-osmanoglu
y-osmanoglu

10 Haziran 2014 tarihinde eklendi
Tom Cruise ' un uzun zamandır tıpatıp aynı film senaryolarından sıkılmaya başlamıştım bu film de konu itibari ile neredeyse aynı ancak konu aynı olsa da film aksiyon sevenleri farkı bir senaryoyla karşılıyor. Ben filmi beğendim eğlenceli bir film olmuş. Sıkılmadan izleyebileceğiniz bir film.
sinema
1 ziyaretçi
13 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Görüntü olarak çok üst düzey bir film. Fakat vermek istediği duyguyu iyi veremiyor insana. Dram sahneleri çok ucuz olmuş. Birde filmin sonuna doğru olan klişe sahneler filmi iyi seviyesinden vasatın üstü seviyesine getirmiş. Kısaca izlemenizi öneririm ama inanılmaz bir film beklemeyin. Sıradışı konulu güzel aksiyon sahnelerine sahip fakat bir o kadar da ruhsuz bir Tom Cruise filmi. Nokta
volkanick
volkanick

12 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Orijinal bir film değil belki (Matrix,Kelebek Etkisi,Yaşam Şifresi..gibi filmlerinin karışımı olmuş) ama sıkıcılıktan uzak güzel bir bilim kurgu.
Bu yaşına rağmen hala bu tarz filmleri tek başına sürükleyebilen ve kaliteli işlere imza atan Tom Cruise takdir ve tebrik edilesi..
Ali Ulusoy
Ali Ulusoy

16 Haziran 2014 tarihinde eklendi
oblivion ile bu gün aslında dündü isimli iki filmin birleşmesi sayılabilecek bir film.
Hülya Kizil B
Hülya Kizil B

21 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Bilgisayar oyunu gibi. Ölüp tekrar canlanıyorsun her canlanışta biraz daha ilerleyip çıkış yoluna daha çok yaklaşıp level atlıyorsun. Güzel bir bilimkurgu. kendini izletiyor.
sinema
1 ziyaretçi
19 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Yaşa, öl, tekrar et temalı bu filmin sadece tek artısı var oda senaryonun özgün olması. Tom Cruse harika bir oyunculuk evet ama tek başına yeterli değil. Bilim kurgu ve aksiyon türlerinin iç içe geçtiği daha güzel örnekler elbette var. Büyük beklentiler içine girmeden izleyebileceğiniz bir film olmuş.
theyurdal
theyurdal

12 Eylül 2014 tarihinde eklendi
Cok degisik bir film olmus kurgu iyi yakalanmis hic sikilmadan izlenilebilir 10 uz.7.6
Aamir Khan
Aamir Khan

4 Mart 2019 tarihinde eklendi
Kötü değil ama harikada değil. İzlediğime pişman olmadım heyecan ve aksiyon var sonu güzel. Sadece senaryo klasik o yüzden sıkılabilirsiniz ama Tom için izlenir.
colinfarell
colinfarell

12 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
filme hızla bir giris güzel savaş sahneleri sonra ise filmin konusunu anlatan bir bölüm en çok sonu nasıl biter diyordum güzel bitti ve emily ben bu kadını yeni keşfettim :)
osim B.
osim B.

21 Ocak 2015 tarihinde eklendi
2014 yılının en iyi aksiyon filmlerinden biri bence. Tom Cruise çok iyi bir oyunculuk çıkarmış. Baştan sona merak uyandıran başarılı bir film.