babylashy
17 Şubat 2012 tarihinde eklendi
bu filmin yasaklanmasını talep ediyorum.böylesine iğrenç bir film olamaz.film deyip geçmemek gerekiyor.1001 türlü izleyici var, kimin bu filmden ne öğrendiğini asla tahmin edemezsiniz.bu film bir insanlık suçudur. NET
Filmi baştan sona izledim. Film resmen ruhumu bıçakladı psikolojimde derin yaralara sebep oldu. Ama final sahnesi can damarımı kesti resmen beni çökertti. Bu filmi tasvip etmiyorum.
Burda bazı bol takipçili yazanları gördükçe aynı filmi izlediğimizden şüpheleniyom. Filmin "film" yapmak amacıyla yapılmadığı, sansasyon yapıp izlenmek ve isim yapmak için yapıldığı ortada. Ancak bazı yazarlar bunu film diye görüp yokmu "yokmu böyle olaylar, yokmu böyle yapanlar" diye filme laf atanlara laf atıyorlar. Olayların varlığı o olaylarla ilgili film yapıp millete izletmeyi gerektirmez. Filmci kafasıyla bakanlar yozlaşmışlık falan s.klerinde değil anladıkda biraz insanlık kafasıyla baksınlar. İzlemeyin dicem ama herkes meraktan izlicek bişey demiyorum o yüzden.
bu filmi yapanın anasını avradını geçmişini sikeyim orospu çocukları bu nasıl film amına koyim amın evlatları ben bunu aklımdan nasıl çıkaracağım aptal orospu evlatları
Hayatımda gördüğüm görebileceğim en iğrenç filmdi Allah bunu yazanın da çekenin de bin bir türlü belasını versin bu nasıl bir iğrençliktir bu nasıl bir zihniyettir bu filmi yazan çeken herkesin tutuklanması ve filmin acilen her türlü platformdan kaldırılması gerekmektedir beter olun iğrenç insanlar Allah belanızı versin
Gerçekten iğrenç bir film rast gele gördüm bir çok ülkede yasaklanmis deyince merak ettim benim en büyük zaafım bebeklerdir Allah belasını versin böyle bir film yapanın o yeni doğan bebeğe yapılan gerçek mi sadece bunu öğrenmek istiyorum içim içimi yiyor şuan eğer gerçek değilse yazsin biri içim rahatlar en azından çığlıklar içimi parçaladı izlemeyin gerçekten psikoloji kaldırmaz yazık...