Utanç
2,7

michael-corleone
michael-corleone

24 Şubat 2012 tarihinde eklendi
ne yani filmde iki kıç gördünüz diyemi bu beğeniler..sanatsal soyunmalar ve halt yemeler..sanki kendi alanında çekilmiş ilk film, görmemiş gibi davranıyoruz.hemen wawww,muhteşem,büyük sanatçı.özellikle "eleştirmen ali"fetihe müsamere diyo bu sıradan basit,ve konusu fetihin yanından bile geçemiyecek film yere göğe sığdırılamamış.vay be btün patırtı bumu.adam işerken bile göründü "wuuuu başyapıt"..söyliyeceğim yönetmene fetih filminede koysun bi kaç işeyen adam bakın nasıl olur başyapıt..yada meral okay gibi fatihin hayatını sadece haremden karı kız kovalamaktan ibaret gösterseymiş daha gerçekçi olurmuş ve siz muhteremlere beğendirebilirmiş..kabul ediyoruz fetih filmindede eleştirilicek noktalar var..bunlar fatihi ve tarihimizi eksik değil fazlasını anlatmamasıydı..ama yok okul müsameresi yok kıl tüğ denicek kadar kötü bi film değil..
begumm-
begumm-

23 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Fılm derdını tam olarak anlatamıyor bence...erkek oyuncu gayet basarılı oyuncu ama yan roller cok karanlık...bir de fılmde sevısme sahnelerı cok fazla.cıplaklık nerdeyse fılmın ucte bırı...bu fılmı asla sınemada ızleyemezdım cıkar gıderdım...bır ınsanın seks bağımlısı oldugunu anlatmak ıcın onu sureklı sevısırken gostermeye gerek yok bence...ha yonetmenın tarzı bu dersenız de ben o tarzı sıg buldum.bır daha asla ızlemem kımseye de onermem.
Tuba E.
Tuba E.

30 Nisan 2018 tarihinde eklendi
KİM BEĞENMİŞ BU FLİMİ YAZIK ZAMANIMIZA SENARYO BERBAT DİYALOĞ YOK SEKS BAĞIMLISI BİR ERKEK VAR ORTA DA BAŞKA SEYİRCİYE NE VERDİ BU FLİM ÇOK YÜZEYSEL KİMSEYE TAVSİYE ETMEM ZAMANINIZA YAZIK ÇOK DAHA GÜZEL BİR FLİM İZLEYEBİLİRSİNİZ
Vefa B
Vefa B

16 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Tam Anlamıyla açıkçası BERBAT! cidden zamanınıza yazık film den ne çıkarmamız gerekiyor ? ne oldu ne bitti anlaşılmıyor diyalog yok sadece sevişme anları var çıplaklık var diye güzel bir film olamaz yerinizde olsam bu filmi izlemek yerine gidip The NoteBook izlerdim