volkanick
25 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
bence yönetmen biraz daha cesur olsa koreden ikinci bir ihtiyar delikanlı fenomeni çıkabilirmiş. Olay örgüsünün biraz daha ayakları yere basacak şekilde kurgulanması lazımmış sanki. Haddim olmayarak hayatta kalabilmek için adalete sığınan psikopat-sapık katil teması daha ön plana çıkarılmalıymış gibi geldi bana.. Konu sıkıntısı çeken Hollywood bu filme el atarsa alışılagelmişin aksine orjinalinden daha sağlam bir film çıkarabilir belkide..
filmde aşırı ağır derecede cinsellik ve şiddet unsuru var...klişeleşmiş amerikan gerilim korku filmleri gibi değil...her bünyeye hitap etmeyecek bir film...yönetmen izleycisini rahatsız etmek için hiç bir şeyden kaçınmamış..konu olarak çok ilginç bi senaryosu yok bildik intikam öyküsü ama şiddet unsuru cinsellik unsuru rahatsız edici seviyeye çıkıyo...yani bu filmi kimse izlemesin diyemem çünkü böyle bir filmi her zamanda göremeyebilirsinizz...kötü adam harbiden rolünün hakkını vermiş...
tam bir fiyasko...old boy da rahatsız edici bi filmdi ama zeka vardı..burda ise tamamen başrol karakterinin basiretsizliği..hiç bi filmde başrole bu kadar sövdüğümü hatırlamıyorum..ne intikam aldı bea diyenler var,intikam böle alınıyosa hiç almasa daha iyimiş...ayrıca kan tecavüz gırla..kore sinemasını yakından takip eden biri olarak uzak durulması gereken gereksiz bir film..bende 4 puan