Ortalama puan
2,8
11 Puanlama
5
0 Eleştiri
4
0 Eleştiri
3
2 Eleştiri
2
3 Eleştiri
1
0 Eleştiri
0
1 Eleştiri
Sırala
Filtrele:
Hepsi
''un amour de jeunesse: fransız filmlerinin ayrı bir havası oluyor nedense. yok öyle özenti filan değil hem övmek için de söylemedim. camille'in (lola créton) yüzü bir gülmedi gitti arkadaş ne esaslı kızmış meğer sevdi mi tam seviyor hani. ama annesi mi söylemişti o sözü daha filmin başlarında; 'seni umursamayan birine tutulma' diye. filmin başından beri ne oyunculuğunu nede mizacını bir türlü sevemediğim sullivan'a (sebastian urzendowsky) nedir bu bitmez tükenmez sevgi. hani şu bilindik, eskiden birbirini çok seven sonra ayrı düşen ama yıllar yıllar sonra tekrar bir araya gelen aşıklar filmi gibi de görebiliriz bu filmi. hele ilk yarım saati aman yarabbi, sıktıkça sıkıyor bizleri. gene de kendi içinde hoş bir lirizmi olan hikayenin sonunda o tutkulu aşkın izinin zamana gönderme yaparcasına nehirde akıp gitmesi alkışlanası bir son olmuş. şimdi biraz üzerine düşününce, acaba yönetmen mia hansen-løve ucundan kıyısından kendi ergenlik aşkı sancılarını mı yansıtmış beyaz perdeye demekten kendimizi alamıyoruz. siz siz olun sakın bir kızı bu kadar derinden üzmeyin. teknik kısım benim işim hiç olmadı. zaten anlamam da ama göz var nizam var; filmin geçtiği ortamlar göze hitap ediyor. ve filmden daha çok beğendiğim müziklere mutlaka kulak kesilin derim.
siz ister 'elveda ilk aşk' deyin ister fransız olup 'bir gençlik aşkı' seçim sizin.
siz ister 'elveda ilk aşk' deyin ister fransız olup 'bir gençlik aşkı' seçim sizin.
Film hem siz de güzel hisler uyandiriyor hem de sikiyor, bazi sahneler gerçekten çok uzatilmis olsa da izlenebilir
Özellikle basrol oyuncusu nedeniyle vasat bir film . Oyunculugu degil sesinin yumusakligi yüzünden ,bazi replikler bunu daha da kötü hale getirmis .
Bu tarz filmleri sevsem de , bu film çok düz kötü yazilmis ve kötü oynanmis .
Büyük bir hayal kirikligi , zayif, klise bir konu güzel manzaralar, geçisler arasinda kopukluk , çok uzun , yine de kendi fikrini edinmek için görmeli
Filmin adı herleyi anlatıyor, gençlik yıllarında yaşanan bir aşk hikayesi . Karakterler çok iiyi işlenmiş izlenebilecek bir film
- En son Beyazperde eleştirileri
- En İyi Filmler
- Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler