Bağlanmak Yok
3,4

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

24 Ekim 2011 tarihinde eklendi
turunun iyilerinden sikilmadan izleyebilirsiniz tek izlemenizde yarar var Natalie Portman hayranlari kacirmayin :)
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

6 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Benc fena bir film değil. Tama büyük bir sanatsal değeri olmayabilir ama saçma, mantık sınırlanırını zorlayan bomboş bir film de değildi bence. Bence izlenebilir.
Eren-Emrah
Eren-Emrah

3 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Film, vasat senaryosu fantastik ögeler barindirmayan, bu senaryo ile sizi güldüren ve aglatan bir yapiya sahip. Basrol oyuncularimizin mükemmel performansida takdire sayan gercekten.

8/10 vermeme ragmen favorilerim arasina giren filmlerden birisi...
dr-
dr-

7 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
No Strings Attached filmi gercekten samimi bir film olmus bu Natalie Portman'dan kaynaklaniyor sanirim cunku baska bir kadin oyuncu olsaydi bu kadar keyif alamayabilirdim. Sonuc olarak bir romantik komedi ve keyifli.Sonu guzel ama biraz daha toparlanabilirdi diyorum sadece.
Ece Soysal
Ece Soysal

9 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
No Strings Attacted, sevginin onu üzecegini düsünen ve bu yüzden baglanmaktan korkan bir kadinla her daim yaninda olmayi düsünen baglanmaktanson derece memnun olan bir adamin sonu kaçinilmaz olan askini anlatiyor. Güzel bir film. Natalie Portman ve Ashton Kutcher çok uyumlu.
patoshik
patoshik

3 Nisan 2021 tarihinde eklendi
sıkı bi ashton kutcher hayranı olduğum için çok beğendim. arkadaş ortamında izlenicek bi film olduğunu düşünmüyorum . dediğim gibi kusursuz bi film değil ama güzel.
sezer balıkcı
sezer balıkcı

29 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Spoiler iki arkadaşın sadece seks için birlikte olduğu ama daha sonra birbirlerine karşı birşeyler hissettiği güzel akıcı film