Er Ryan’ı Kurtarmak
4,7

august-king
august-king

17 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Benim gözümde 10 üzerinden 10 puanı hakeden nadir filmlerden biri.Ölümsüz bir film ve Tabiki Tom Hanks
kallanba
kallanba

9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bu film gördüğüm en iyi şavaş filmlerin den biri bence bu film izlenmeli
ersindurmus62
ersindurmus62

24 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bu filmi ilk sinemada izlediğimde günlerce rüyalarıma girmişti insanı bu kadar savaşın içinde hissettiren başka bi film yok galiba
Eren-Emrah
Eren-Emrah

22 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Izledıgım sayısız savas fılmlerınden en guzeli bu desem abartmış olmam.. Steven Spielberg yönetmenliğinde harkulade bir yapim gerçekten.. Biraz önce bitirdim Etkisinden kurtulamadım..
michael-corleone
michael-corleone

17 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bence mükemmel bi film çok beğendim bu filmi tom yine harika..
odinhan
odinhan

16 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Savaş filmleri arasında efektleri en üst düzeyde olan film...Geri kalan özellikleri ise aynı Amerika va kahramanlık hikayeleri vs vs..10/8
teo-17
teo-17

7 Kasım 2006 tarihinde eklendi
film çok güzel.özellikle normandia çıkarmasını çok gerçekci ... ama steven spielbergin bir amerikan hayranı olması ve bu duygusunu filme yansıtması kısaca filmde çok kısada olsa amerika propagandası yapması benim gözümde filme gölge düşürdü.....ama hayatımda izlediğim en iyi modern çağ savaşını anlatan tek film 9/10
pi-bro
pi-bro

7 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Çok iyi bi film bence.2.Dünya Savaşı'nı çok iyi anlatan ve süper sürükleyici 9/10
vildan-kabay
vildan-kabay

5 Kasım 2006 tarihinde eklendi
iyi ve sürükleyiciydi...
cemre-365
cemre-365

21 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bu filme''baş yapıt''tan başka ne denir
degilodadegil
degilodadegil

19 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ilk yarım saat şiddetin çarpıklığı ve devinimi savaşın doğurduğu parçalanmışlık ve kölelik tezahürü inanılmaz güzel verilmiş.senaryo başarılı değil.kurguyu da beğenmedim. ama savaşın çirkin suratını başarıyla işlemiş spielberg
umuty90
umuty90

12 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Spielberg'den bir başyapıt...Tom Hanks'in üstün performansı, muhteşem görüntü yönetmenliği, parlak bir senaryo..Herkesin seyretmesi gerekir..
kalpsiz
kalpsiz

30 Haziran 2006 tarihinde eklendi
farklı bir 2. dünya savaşı filmi olmayı başarmıştom hanks tabi filmi böylesine güzel yapan etmenlerden. konusu da oldukça etkileyici güzel bir film.
ahmet-himmetoglu
ahmet-himmetoglu

28 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
İzlediğim en kötü savaş filmlerinden biri.Spielberg ikinci dünya savaşında sadece amerikan askerleri mi öldü?Savaş filmi istiyorsanız Terrence Malick'in The Thin Red Line'ını izleyin bu film için zaman harcamayın.1/10
Demirtas
Demirtas

25 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Şüphesiz izlediğim en iyi savaş filmi. Özellikle açılış sahnesi ile adeta beynime kazınmış bir başyapıt. Daha kendinizi filme tam olarak hazırlamamışken adeta ilk 20-25 dakika bir şok yaşıyorsunuz. Ama film sadece o 20-25 dakikadan ibaret değil elbette. Sonuna kadar aynı tempoda giden çok sürükleyici bir film. İzlememiş olanlar.Mutlaka izleyin.