Er Ryan’ı Kurtarmak
4,7

burcuhazal
burcuhazal

14 Aralık 2006 tarihinde eklendi
ya bi savaş filminde ağlanırmı ben bunu başardım hüngür hüngür ağladım ama değer bu filme 1 insanın hayatına 8insanlık bedel
muekinci
muekinci

28 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Harika bir film. Propaganda için yapılmış olsa dahi propaganda ancak bu kadar güzel yapılabilir.
thisrock93
thisrock93

26 Kasım 2006 tarihinde eklendi
müthiş bir film . ama gerçekten bu filmi kıskandım . ya bizim yönetmenlerimiz uyuyor mu ? bizim kurtuluş savaşının senaryosu bundan daha iyi . ama hiç film çekilmiyor bu konuda (gelibolu hariç) ne yani yemen e çocuklarını gönderipte çocuklarını bir daha göremeyen aile yok mu? nerdeyse her köyde,ilde,ilçede var.
schindlerin
schindlerin

21 Kasım 2006 tarihinde eklendi
başyapıt derler ya işte bu filme derler :)
kingst
kingst

12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
izledigim savaş filmleri arasında başı çeken bi film.Oyunculara gelince mükemmel ötesi bi performans sergilemişler t.v'de ne zaman cıksa hiç sıkılmadan tekrar tekrar izlerim 10/10
-shadow-
-shadow-

5 Kasım 2006 tarihinde eklendi
film gercekten bi basyapıt..savaş sahnelerini izlerken o savasın içindeymiş gibi oluyosun..***10/10***
hava-subay
hava-subay

20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
filmmi izledim kaç kez çok güzel yav
hatta cdsinin bile aldım film çok güzel herkese tavsiye ederim
dogan-206
dogan-206

10 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bu fılm ıcın yazacak bır sey yok...ısledıgım en gusel savas fılm...muhtesem bır yapımmm..10 uzerınden 10..baska soze ne gerek war
gokselgoker
gokselgoker

9 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Spielberg'ten dayanılmaz bir gerçekçilik! Tarifi imkansız bir savaş anatomisi! Savaşı ve sonuçlarını iliklerinize kadar hissedecek ve asla unutmayacaksınız.
r3mzi
r3mzi

7 Ekim 2006 tarihinde eklendi
kelimeler yetmez...
selo-jin
selo-jin

29 Eylül 2006 tarihinde eklendi
gözlerimi alamadığımız tam bir sanat ile teknolojinin birleştiği mükemmel bir baş yapıt bu film.10/10
deepwater84
deepwater84

28 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu kadar güzel bir film görmedim ben. ağla ağla gebermiştim zaten. bir de upham diye bir asker vardı hatırlarsınız. korkaklığı yüzünden arkadaşlarını ölüme terk etmişti . ona da çok küfür etmiştim.
izlemeyenler size söylüyorum bu filmi izlemeyerek çok şey kaçırıyorsunuz....
teomansonmez
teomansonmez

16 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Atmosfer olağanüstü,gerçekten sizde savaşıyormuşsunuz gibi.Spielberg'ün oscarlık bu başyapıtı Saving Privite Ryan'ı hala izlememişseniz mutlaka seyretmeli izlemişsenizde yeniden tekrar tekrar izlenmeli.Yönetmenlik bu işte.
esinesinesin
esinesinesin

12 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Er Ryan kurtarılmaya değer bir asker,onu kurtarmak adına pek çok asker ölsede.. Bir annenin 4 oğlundan geriye kalan son çocuğu olduğu için değil, eve geri dönebilirsin denildiğinde, hayır vatanım için geri dönmemem gerek, bana burda ihtiyaç var dediği için. Evet her savaş gibi vahşet dolu sahneler var, ama izlenilmeli.
onur-dersim
onur-dersim

12 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu film zamanına göre çok iyi bir yapımdı benim için simdide öyle bu zamanda bile okadar iyi film çekemiyorlar yani Er Ryan'ı Kurtarmak bence harika bir film di