filhastası isimli arkadaş filme 2 ekimde yorum yapmışsın haklı cıktım film iyi diye sonra 5 ekimde rezalet demişsin :S burada ki yprumları okuyunca mı izlediğin filmin kötü olduğunu anladın :)))
Film gerçekten rezalet.. Teknik açıdan bakmıyorum olaya sadece oyuncuların rol kabiliyetleri üzerine konuşacağım. Böyle oyunculuk mu olur ya bir textten okuyormuş gibi ruhunu işe vermeden.. İyi diyen arkadaşlar türk sinemasının gelişmesinden bahsetmiş. Eleştirilmeyen film, endüstriyi nasıl gelişebişir ki?
filmin 'konusu'nu okuyan var mı? konu bölümünde yazanlara baktım da. hollywood bile anladı önemli olanın teknik kısım değil de başka şeylerin olduğunu. yerli filmlerdeki bu saçma böbürlenmeyi anlayamıyorum. yok efektler şuradan, yok kullanılan film şu kadar kaliteli... geçin artık bunları!!! senaryon ne kadar sağlam? yönetmenlik becerin ne kadar? keşke bunlara odaklanabilsek!
tek kelimeyle iğrenç bir film. Buna film bile denmez. Başrol oyuncusu hariç hepsinin oyunluğunu ilk okul müsameresi niteliğinde. Senaryo çok çok basit, görsel efektler 10 üzerinden -1, kurgu sıradan, replikler çok çok yapay. Yahu bu film değil bu ya. Üniversiteli gençlerin kendi aralarında yaptıkları amatör kayıt videolara benziyor.
bu ne yaw.. bide 3d yazmışlar.. 2 lira daha fazla kazancaklar ya.. filmi 10 kişi izledk koca salonda.. son sahnede 10 kişi birden kahkahayı patlattı isyan niteliğinde.. gerisini siz düşünün..(filme gitme nedenim:gazetenin birindeki haber - İspanyada ödüle aday olmuş bu film.. hazırlıkları tamamlamak isteyen ekip istanbuldan korkudan kaçmış.. korkudan İstanbulda uyuyamıyoruz demişler.. ya bu ispanyollar çok tırsak ya da biz çok cesuruz.. :) )
"Filmin 1 milyon barajını geçme ihtimali olan tek Türk korku filmi olacağı öne sürülüyor" miş miş miş... la bi gidin la dalga mı geçiyonuz adam mı seçiyonuz..filmi çeken tüm ekibe sövecem burdan o olacak sonunda...
Çok üzülerek yazıyorum ki ; rezalet... Yok türk sinemasına katkı yok izledim şahsi fikrim oldu diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum sadece verdiğim paraya acımamak için. Bari o sözde korku unsuru olan çocuğun yanaklarını sıkabilseydim çok sevimliydii :)Ben gidip bi bardak su içiyim en iyisi.
ne olursa olsun gidip izlenmesi gereken bir film daha sonraki filmler için öncülük yapabilecek kapasitede bir film olmuş.filmleri izlemeden veya önyargıyla yaklaşan arkadaşları kınıyorum.o çok beğendiğiniz amerikan sinemasıda kötü ve berbat filmler çıkarıyordu vakti zamanıyla ama ne oldu şimdi en iyi filmleri onlar yapıyorlar çünkü gerekli desteği gördüler bizde kendi sinemamıza sahip çıkalım onlardan daha başarılı filmler yapabiliriz .mahsun kırmızıgül ün newyork ta beş minare filmi gibi ...
Türkiyenin ilk 3D filmi: CehennemTamamen fiyaskoydu. Zaman kaybı. Şimdiye kadar izlediğim en kötü Hollywood filmi bile bundan daha iyi diyebirim. Allahım film bitese de gitsem diye söyleniyordum içimden. Neyseki ikinci bölüm çok uzun sürmedi. Tamam, 3D konusunda azbuçuk iyidi ama. Genel olarak vasattı. Oyuncuların performansı, filmin konusu, kurgusu çok vasattı. Özellikle sürekleyici değildi. Benim açımdan tam anlamıyla hayal kırıklığıydı.