Cehennem 3D
1,8

MAJALYPTICA
MAJALYPTICA

23 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
hayırlısı olsun o zaman bence son zamanlarda türklerin yapmış oldugu tüm korkular genelde cinler üzerine iyi bol bol korkucaz artık
yasemeski
yasemeski

6 Ekim 2010 tarihinde eklendi
berbat kelimesi bile bu filmin ne kadar kötü olduğunu tarif etmeye yetmez senaryo bir saatte yazılmış sanki konu yok öyle gelişigüzel oyunculuk desen sıfır 3D hakkında birşey söylemeye bile gerek yok çünki 3D sadece birkaç ağaç dalı ve saniyelik geçen bir yarasadan ibaret sadece ilgi çekme amaçlı 3D yazılmış keşe ilk 3D filmimiz bu olmasaydı çok üzülerek söylüyorum gitmeyin.
yaman88
yaman88

6 Ekim 2010 tarihinde eklendi
maviperun iyi yakalamışsın tebrik ederim :)
marcello-mastroianni
marcello-mastroianni

30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Türk korku sinemasında konu kısırlığı var filmin konusu ya cehennem ya kıyamet.Kötü olacağını düşünüyorum inşallah beni yanıltırda Türk sineması için önemli bir adım olur.
sinekoliqmete--7
sinekoliqmete--7

28 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
açık sahneleri bizde filmler değil diziler abartıyor hem ne olmuş açık sahnehyse 2 saniyesi müstehcen diye filmimi izlemicen.saçma.ama yabancılar yapmıyorda değil.onlar yapınca tam yapıyorlar.neyse konu biindik umarım güzeldir.ama öteki alemden varlıklar hayaletler konularını türkiye aşmalı artık.çabuk parlayıp çabuk sönen fransız sineması kanın gövdeyi götürdüğü müthiş gerilim filmleriyle hollywood a kafa tutmuştu.ada gibi gen gibi ne biliyim böyle filmler yapsak biraz sinemamıza çeşitlilik gelse ne güzel olur.ama bu filmde güzel gibi.
ms-dost
ms-dost

4 Ekim 2010 tarihinde eklendi
evde çizgi film izleseydim daha iyi olurdu.bu kadar berbat bir film çekmek için acaba çok mu uğraştılar.
meltemm05
meltemm05

7 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Yani korku filmi değilde komedi filmi izlemek istiyorum diyorsanız mutlaka gidin..korku filmiyle alakası olmayan sacma sapan oyuncularla sacma sapan bir konu üzerine gidilmiş ve dahada sacma sapan bir sonla bitirilmeye calışılmış berbat bir film..3D bile filmi kurtaramamış..Zaten 3D olmasına gerekte yoktu..Zaman ve para kaybı arkadaşlar kesinlikle gitmeyin
emrek66
emrek66

25 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
3d olması ilginç. türk sinemasına büyük bir katkıda bulunacağını sanıyorum
oguzhansirin
oguzhansirin

15 Mart 2011 tarihinde eklendi
Dünyanın en iğrenç filmi.
springsteen-2
springsteen-2

9 Ekim 2010 tarihinde eklendi
arkadaşlar filmi izlemedim amaafişi bile ; gel beni izle bari paramı çıkarayım der gibi sıradan olmuş
dissentient-dissenting-
dissentient-dissenting-

26 Aralık 2010 tarihinde eklendi
uc boyutlu olması ve konunun bu zamana kadar bıldıgım -turk- korku filmlerinden farklı olması ıtıbariyle ben sevdim acıkcası. gorsellık acısından guzeldı. tipler iyiydi. filmde mantık hataları vesaire vardı ama zaten beklentılerımı yuksek tutup da gittigim bir film olmadıgı ıcın keyıflıydı dıyebılırım. fılmın afısındekı sahne ve onun korku ogesı olarak kullanıldıgı sahneler ıyıydı. korkutma anlamında basarılıydı bence. tecrube edınılmesı gerekılen bır fılm bence korku severler ıcın.
muratovacik
muratovacik

3 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Arkadaşlar; film baştan sona gelişi güzel yapılmış ve oyunculuklar da tv ekranlarında aile dramlarını canlandıran karakterlerin basit oyunculukları gibi olmuş. Ben hayatımda bu kadar dağınık bir film görmedim. İnanın bende bir sinemasever ve türk sinemasına saygınlığını her zaman dile getiren bir vatandaş olarak; kesinlikle ayırdığım 2 saatime çok acıdım!...Hani filmden çıktığınızda kendi aranızda konuştuğunuzda dersiniz ya; 'konu berbattı ama oyunculuklar şahaneydi', 'aslında bu filmi kurtaran şu karakterdi' vb... bu film de asla bir şeyi ön plana çıkaramazsınız, buna 3 boyutlu olması da dahil...hatta sevişme sahnesi bile dahil... Beni asıl endişelendiren şey de, böyle bir filmden nasıl olur da 1 milyon kişi gişe beklersiniz!!! Ayıp gerçekten çok ayıp...Emeğe sonuna kadar saygım var ve saygı da duyuyorum ama rica ediyorum, yapımcısından teknik ekibine, makyözünden oyuncusuna; bi oturup izlesinler bakalım, objektif düşünsünler, neresini beğenecekler bu filmin...Daha usta oyuncularla ve daha güzel konularla bekliyoruz, bizim için 3 boyutlu olması önemli değil. Yeter ki konu, oyuncular ve karakterler bizim o salondan çıkışımızda bizi düşündürerek bir tebessüm oluştursun yüzümüzde!...Saygılar...
emrah_asl
emrah_asl

9 Ekim 2010 tarihinde eklendi
rezil ötesi.. allahtan sinema kuponum vardıda.. cebimden para çıkmadı..ben bile daha güzel oynarım be, böyle film mi olur.. üstelik önyargısız ve şartsız da gitmemiştim.. gerçekten inanmıştım iyi bir iş çıktıgına..o filme gittiğimi kimseye söylemem bile.. o derece rezil. sakın aklınızdan geçirmeyin
cihanyen
cihanyen

2 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Filmi, toplumumuzda oluşmuş olan Türkler korku filmi yapmasın ön yargısından tamamıyla uzakta izlemek için şartlandım ve başardım, aslında filmin gidişatı işimi kolaylaştırdı. Filmi izlerken konuyu merak ediyorsunuz ve sıkılmıyorsunuz, çıkan siyah bulutlar ve kükreme sesi dışında görsel olarak güzel denilebilir fakat filmin sonuna doğru bir iki sahne ve filmin sonu, bulunduğum salonu kahkahaya boğdu, sonu daha canlı bitebilirdi. Yine de farklı konulu bir gerilim olarak başlangıç için fena değil diyebiliriz.
horozcorccuk
horozcorccuk

6 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Arkadaşlar bir insan sırf cehennemi beğenmedi diye Türk sinemasını yerden yere vuramaz. Bir sektörde başyapıtlar da çıkar, 3. sınıf ürünler de çıkar. Sapla samanı birbirine karıştırmayınız.