Cehennem 3D
1,8

exitly
exitly

9 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Hayatımda gördüğüm en iğrenç film..Ben bir film olarak tek odada geçen kimsenin izlemeye bile tenezzül etmediği filmleri izledim ama bu filmde sonlara doğru filmden çıktım...o ne salak bir film ya birde cumartesi günümün gitmeside cabası..Bu filmin afişine bakıp istediğim filmin seansı geç diye buda güzel gözüküyor diyerekden girdim yabancı zannettim girmeme 2dk kala anladımki türkk filmi dedim ilk deneme kötü bile olsa izlemeliyim az çok zevk veriri ...dediğim gibi çekenin ve izleyenin zamanına yazık..yani bir yerde alanı filan görsem direk uyarıcam zaten sinemadada 15 kişiydik çoğu başka şeylere yönelmişti izleyenlerde berbat olduğunu belli eder tavırlar sergiliyordu..10 üzerinden 0 hayatımda izlediğim en barbat film...Youtube denemesi yapan adamların kısa filmleri bile daha zevkli..Cumartesi gününde iyi gecen tek şey film öncesi 3d fragman ve reklamlar zevk veren bir tek o oldu sinemada...Kesinlikle gitmeyin...
Mucdown
Mucdown

24 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Gerçekten İğrenç Bir Film 10/1
kiros-2
kiros-2

9 Ekim 2010 tarihinde eklendi
yahu korku filmi yapamıyorsunuz işte zorlamanın ne alemi var. merak edip gidiyoruz pişman oluyoruz. yazıklar olsun simena filmi yaptık diye bunu gösterime sokanlara.
delphino-2
delphino-2

17 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
sadece türk sinema sektörü gelişsin diye her türden çekilen filme koşulsuz destek verme çok saçma..bgün her ülkede korku filmi yapılıo..beğenmediklerimizide rahatça ifade edebiliyoruz.bu film ve benzerleride elbette eleştirilecek..lakin türkler bu işi yapamaz noktasında olmamalı bu eleştiri..bu sekörün gelişmesi eleştiriyle mümkün.. kişisel fikrim film inandırıcı deil..slışılagelmiş bi kalıp ve statik bi konu..bana göre bir korku filmiyle ilgili eleştiri kıstası ne kadar etkileyici olup olmadığı noktasında belirginleşmeli..fragmandan çıkarttığım kadarıyla konulan sahneler bende böle bi izlenim uyandırdı..
clocworkgoldenorange07
clocworkgoldenorange07

12 Ekim 2010 tarihinde eklendi
ben artık türk sinamasının gelişmesi için emeğe saygı martavallarından sıkıldım arkadaş, parayı bulan parasını sinemaya harcamıyor ki kendine harcıyor. (ki bunda sakınca yok ama tepki doğsa belki daha iyisi için çalışılacak) bir dahaki sene düşük bütçeli filmle kar ederim nasılsa anlayışı yerleşiyor, bu böyle devam edip gidiyor, o yüzden emeğe saygı duyamayacağım kusura bakmayın.
Carpediem38
Carpediem38

3 Ekim 2010 tarihinde eklendi
filmi eleştiren arkadaşları bende eleştriyorum. Yani ne bekliyorudunuzki. Holywod tarzı birşeylermi bekliyordunuz. Türk yapımı filmlerden çok fazla beklentiniz olmasın yoksa hayal kırıklığına uğrarsınız. Ben Türk filmlerine nadiren giderim. Malesef böyle durum. Türk sinemasının gelişeceğinide sanmıyorum. Çünkü holyvodun geldiği noktayı çizersek, nokta atışı bile yapsak çıtamızı o seviyeye getiremeyiz.
simone-2
simone-2

10 Ekim 2010 tarihinde eklendi
3 boyutlu olarak bol bol ağaç dalı ve budağı görebileceğiniz film... bu kadar. başka bir şey yok bahsetmeye değer.
White-Wolf
White-Wolf

4 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Konusu kopuk, oyunculuklar yapmacık, bir gram bile korku yok keşke gitmeseydim verdiğim paraya yazık bunuda film diye sinemalarda gösteriyorlar yazıklar olsun, ancak bu kadar kötü film yapılır...
nebi64
nebi64

22 Nisan 2011 tarihinde eklendi
berbat sözcüğünden daha kötü bi kelime varsa işte o kelime bu film sanırım. çok rezil bi film oyunculuklar çok kötü senaryo kötü çok kötü puanım 1 ( biraz fazlamı verdim acaba ) :d.
douqan
douqan

3 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Yazık çok yazık güzelim türk sinemamızı böyle projelerle bitiriyorlar küçük duruma düşürüyorlar filmi panorada 21 seansında izledim kaybettiğim zamana acıdım ilk defa sayın yönetmenler,senaristler ve yapımcılar soruyorum size daha kötüsü olabilir mi diye çok yazık
mutangen
mutangen

27 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
yaw arkadaşlar ya bizim türk filimlerinde illa açık sahne koymak zorundalarmı yaa.. şimdi yabancı filmlerden daha fazla açık sahneleri var. ben şahsen fragmanda izlediğim o sahne için aile ile kesinlikle izlemem . ailemi sinemaya bu filmi izlemeleri için götüremem.. yazık ya. gönül rahatlığıyla izleyemiyoruz bu filmleri.
return-of-the-marid
return-of-the-marid

25 Eylül 2010 tarihinde eklendi
2d yi becerdikte bir 3d miz eksikti.sinemada içerikte sınıfta kaldık belki teknikte kurtarırız hadi bakalım.
Anadolu
Anadolu

2 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Yorumları ve filmi araştırmadan gittik, tam bir rezalet. oyuncu performansları çok kötü, bütün salon kahkahalarla izledi filmi. sanki komediye gittik. olay pat diye bitti, zaten doğru düzgün bir kurgu da yoktu. paranızı boşa harcamayın, en azından gözlükleri aldık ordan kâr ettik :D
srnredline
srnredline

3 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Çok kötü!! Yine olmamış. Drama ve komedi dışında biz Türkler film yapamıyoruz. Sırf 3D olmuş olsun ilk olsun diye adamlar yerlerde yuvarlanmış, ışık oyunları ses oyunları yapmış adı gerilim olmuş.

17 Ekim 2010 tarihinde eklendi
harry potter ile ne alakası var şimdi bu filmin..adamların kendi insiyatifleridir 3 boyutlu çekmemek, onalrin ki bir pazarlama stratejisi..harry potter 3 boyutlu çekilmedi diye bu inanılmaz kötü film harry potterdan daha mi özenli oluyor..insanları ahmak yerine koymayın lütfen..