beatboy öylediklerinin coğuna %100 katılıyorum birsey haric bence cok güzel filmler var.dahada güzelleri gelecek turk sineması kötü bir yerde değil insanların yerden yere vurmasını anlayamayorum
arkadaşlar filmi yerden yere vuruyorsunuz fakat sinemayı takip etmediğiniz belli hary potter filminin 3d olarak vizyona gireceği tüm dünyaya duyuruldu fakat iki gün önce düzenlenen basın toplantısında filmin tüm dünyada 2d olarak vizyona gireceği 3d olarak temmuz ayından önce vizyona giremeyeceği duyuruldu.yani 3d olarak yapılamadıbu mesajım anlayabilenlere..
konu olarak gerçekten diğerlerinden farklı. neyin ne olduğu adam gibi anlaşılıyo. çekimleri alıştığımız diğer cinli filmler gibi diil.ben bugün izledim kız arkadaşımla ve bayaa beğendik.konu güzel,çekimler efektler çok iyi.asıl hiç ummazdım ve açıkça umudum da yoktu fakat 3 boyutu süper koreyi geçmiş, amerikayla yarışır.tavsiye ederim.bir türk olarak da ilk defa sinemada teknik olarak ii bişeyler olduu için çok hoşuma gitti
filmi dün izledim ve şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim şu ana kadar izlediğim en kötü filmler arasında ilk beşe rahatlıkla girer. 3D olması sebebiyle biraz umutluydum ama tam bir hayalkırıklığı oldu. Gerek konu gerek oyunculuk gerekse senaryo kötü kötü kötü. Filmin başından sonuna kadar ha birşey oldu ha olacak diye bekliyorsunuz ve sürekli birşeyler olacak gibi bir izlenim var ama hep yarım kalıyor sahneler bir yere bağlanmıyor. Filmin sonu da en az film kadar berbat. Yoksa film şimdimi başlıyor diye düşünürken bir de bakıyorsunuz film inanılmaz saçma bir sahneyle bitmiş. İzlemeyenlere tavsiyem paranızı kesinlikle daha iyi bir film için harcayın. Ben çıktıktan sonra keşke Inceptionı üçüncü kez izleseydim de bu filme girmeseydim dedim. Sonra da diyorlar ki türk sineması neden korku filmi çekemiyor. Böyle çekecekse çekmesin daha iyi. Filme dair güzel olan tek şey başroldeki adamın karısı:))
film gerçekten çok güzel. yorumlara aldanıp izlememezlik yapmasın kimse gerçekten başarılı bir yapım olmuş.3 boyutlu görüntü kalitesi muhteşem olmuş. ama keşke müzikler de biraz daha iyi olsaydı o zaman tadından yenmezdi :) ama yine de iyi bi film olmuş.mutlaka izlenmesi gerekiyo
Filmden çıkalı 10 dk. olmuş biri olarak şunu söylemeliyim ki, ilk kez verdiğim paraya bir filmde acıdım, hatta benimle birlikte salonda diğer izleyicilerde çıkarken verdikleri para hakkında konuşuyorlardı. Asla Türk Filmleri düşmanı değilim, 'Musallat' ve 'Semum' filmleride korku filmlerinde ilk 5 tedir benim için ancak bu film okadar saçma olmuşki, konu desen yok, oyunculuk sıfır, inanın diyaloglar çok komik. Efecktler çok basit, mantık hataları var, bu filmin 3D olması, filmi izlenir yapar mı? bence hayır...
yazık...bu resmen bana bize saygııszlık...3D yapalım seyirci gelir demişler..yaa madem bukadar uraşmaya karra verdiniz adam akıllı bir senorya ve oyunculuk olsaydı be kardeşim...elimde benim yazdığım senaryolar var ve ben onlarızn rezil olduğunu düşünuyordum fakat bu filmi izledikden sonra eminim bundan hemde çok kesinlikle daha zekiceler...dabbey beyenmezken filmi zilerken mumla aradım yani...izleyenler için söyluyorum bi ayna sahnesi var adam aynaya arkasını dönüyor ken aynadaki kendisi şeytan oluyor yaa orası işde orası..başka bişey demiyorum....
rezalet ötesi bir film,yazıklar olsun valla...oyunculuk sıfır,konu yok..bence herkezin parasını geri vermeliler,yemin ederim sokaktan adam çevirseler daha iyi oynar.ya şuna bakın'kızın eli yanıyor boş fabrikada kız arabadan buz alıyor????nasıl yani....ama bence izlemeye gidin cunku tum izleyiciler oyle kahkahalar attılarki, hababam sınıfına bile bukadar gulmemiştir.gitti boşyere paralar
Sırf bu filme yorum yapabilmek için siteye üye oldum. Ömrümde hiçbir filmden sonra bu kadar sinirlenmedim, kendimi resmen enayi yerine koyulmuş gibi hissettim. Bu filme verdiğim parayı helal etmiyorum. Senaristine, oyuncusuna, yönetmenine halkı bu kadar güzel kandırdıkları için hakkımı da helal etmiyorum. Yazıklar olsun! Türk sinemasından insanı soğutuyorlar. 2 saat boyunca boş duvara baksaydım daha iyi olurdu. Tüm film ekibine teşekkürler!!!
Uzun zamandır izlediğim en kötü filmdi. Kimseye tavsiye etmiyorum. Harcanmış 1.5 saat ve paraya yazık. Oyunculuk ve konu yok. Korku filminden korkan eşim bile rahat rahat seyretti.