Cehennem 3D
1,8

rockers2008
rockers2008

22 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
3D olmasından başka hiç bi özelliği yok.ayrıca yönetmenin filmlerine bakarsak (araf,cennet) seriyi tamamladı gibi gözüküyo :D araf cennet cehennem :))
cinemaniax-2
cinemaniax-2

4 Ekim 2010 tarihinde eklendi
bence film bi 3D denemesi olarak çok başarılı. burda gerisini tartışmak çok yersiz.bize düşen filme köstek olmak degil destek olmak.
stereographer
stereographer

16 Ekim 2010 tarihinde eklendi
arkadaşlar filmi yerden yere vuruyorsunuz fakat sinemayı takip etmediğiniz belli hary potter filminin 3d olarak vizyona gireceği tüm dünyaya duyuruldu fakat iki gün önce düzenlenen basın toplantısında filmin tüm dünyada 2d olarak vizyona gireceği 3d olarak temmuz ayından önce vizyona giremeyeceği duyuruldu.yani 3d olarak yapılamadıbu mesajım anlayabilenlere..
arassinan
arassinan

1 Ekim 2010 tarihinde eklendi
konu olarak gerçekten diğerlerinden farklı. neyin ne olduğu adam gibi anlaşılıyo. çekimleri alıştığımız diğer cinli filmler gibi diil.ben bugün izledim kız arkadaşımla ve bayaa beğendik.konu güzel,çekimler efektler çok iyi.asıl hiç ummazdım ve açıkça umudum da yoktu fakat 3 boyutu süper koreyi geçmiş, amerikayla yarışır.tavsiye ederim.bir türk olarak da ilk defa sinemada teknik olarak ii bişeyler olduu için çok hoşuma gitti
butterfly-effect
butterfly-effect

2 Ekim 2010 tarihinde eklendi
film gerçekten çok güzel. yorumlara aldanıp izlememezlik yapmasın kimse gerçekten başarılı bir yapım olmuş.3 boyutlu görüntü kalitesi muhteşem olmuş. ama keşke müzikler de biraz daha iyi olsaydı o zaman tadından yenmezdi :) ama yine de iyi bi film olmuş.mutlaka izlenmesi gerekiyo