Lucy
4,1

Furkan E.
Furkan E.

19 Eylül 2014 tarihinde eklendi
İlk defa herhalde bir filme bu yıldızı veriyorum. İnanın bunu da yapmak kolay değil ama açılış sahnesinden sonra bu ne yaa dedirtiyor insana... Film açılış sahnesini güzel bir paralel kurguyla destekleyerek sinema adına doyurucu bir şekilde açıyor. Ama sonrası kendi çapında saçmalık. Besson, elindeki malzemeyi heba edip kendi çapında bir eğlence yaratıyor .Ama bunu ana meselesiyle birlikte götürmeye kalkışınca ipin ucunu kaçırıyor.Johansonn ve Freeman'ın oyunculukları iyi. Onda sıkıntı yok .Yalnız Johansonn dışında diğer karakterler hikayeye tam yedirilememiş.Ciddiyet ve absürdlük arasında o ince çizgide duramıyor. İnsan beyninin sınırları ve evren konusunda ahkam kesmeye çalışınca da yalpalıyor.Son tahlilde de Limitless'ın zayıf bir çakması olmakla beraber Kubrick filmi yapmanın da öyle kolay olmadığını anlatıyor.
Ünal D
Ünal D

7 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Baş rollerinde en kaliteli oyunculkar var bu kadar iyi oyuncuyu bir arada her zaman bulamayız Kodro mükemmel konu mükemmel ama ben beyenmedim tercih sizin boş vaktiniz varsa izleyin
ilker Ş.
ilker Ş.

7 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Filme gitme amacım çok farklıydı fragmandan dolayı fakat filme girince biraz zamanda geçince ağızlarındaki baklayı çıkarttılar hemen.Film tamamen Darwin'in teorisi konusu üzerine kurulmuş.Yani insanların maymunların soyundan geldiğine ve hiçbir din olmadığı üzerine yapılmış basit bir film.Zaten bütçesiylede basit olduğu her halinden belli.Hayatımda gittiğim en saçma filmdi.Özellikle Lucy'nin adamları havaya kaldırması yani yerçekimini kullanması,adamların havadayken sanki birşey yapabileceklermiş gibi hareketleri,ayrıca filmde birçok reklam yapılması,Peugeot,Sony ve daha sayamadığımız küçük ayrıntılar.Bu film yerine ninja kaplumbağalara gidin daha iyi ..