Çok güzel bir fragmanı var.Süper bir görüntü yönetmenliği ve yine fragmana bakarsak harika bir sanat yönetmenliği de sergilenmiş.İşin içinde Ayfer Tunçun olması beni ayrıca sevindirdi.Başarılı bir film olacağını düşünüyorum.
Bu filme kayınbiraderim bir kaç sahnede görünüyor diye gittim.Ayrıca Sevgili Eskişehirimde çekilmeside cabasıydı.Beklediğim gibi tam bir amatör işi olmuş ne yazıkki.Bunca emeğe ve bunca paraya yazık.Öncelikle doğma büyüme Eskişehirliyim ama hiç filmdeki şiveyle konuşan insanlar görmedim ayrıca Fadik Sevin Atasoyun kötününde ötesindeki abartılı oyunculuğu Cihat Tamer ve müşfik Kenterin biz burada ne arıyoruz tarzı şaşkınlıkları Şevket Çoruhun filmi kurtarma çabalarıyla ne yazıkki komediye dönüşmüş çok kötü bir filmdi.Kurgu kötü,senaryo felaket,oyunculuklar yapmacık,yönetmen ne yaptığının farkında değilse ne yazıkki böyle filmler ortaya çıkıyor.Kısacası neresinden tutsanız elinizde kalan vasat ötesi bie film.İyi Türk filmlerine evet ama böylesine filmlere hayır.Son bir not: Ülkemizin üniversite şartları kimsenin istediği bölümlerde okuyamaması ne yazıkki bu filmde olduğu gibi kötü sonuçlar doğuruyor.
Dogan (Yetkin Dikinciler) a small town car mechanic, becomes obsessed with flying and builds a small biplane in his backyard for years. His wife Emine (Fadik Sevin Atasoy) does not share his obsession with aviation and feels neglected in their marriage. When Dogan's plane crashes during an aeronautics fair, she gives him an ultimatum and eventually goes to her wealthy parents house. Eventually the couple reconcile. The movie grows slowly onto you and then you want it to go on!
Very good film making by Bahadır Karataş and introspective cinematography Mirsad Herović
siyasi içerikli dokundurmaların basite kaçtığı , oyunculuk açısından bence zirveye yakın ama izlerken hep kusturicanın arizona dream filmi aklıma geldi neden acaba.
Filmi izledim ve son yıllarda izlemiş olduğum Türk filmleri arasında farklı bir yere sahip benim için.Benim asıl dile getirmek istediğim sinemada sanatın görsel anlamdaki dalarından bir olarak son dereceli göreceli beğenilere açık.Fakat unutmamak bir tarafa ciddi emek harcanmış bir filmi yerden yere vurmak çok daha farklı.Herkesin hoşlanacak olduğu filmeri sınırlandırması gerekir bence,örneğin bir arkadaşımız filmi izledikten sonra çağanı arattığını belirtmiş.Çağan Irmak çok yetenikli ve bir o kadar da üretken bir yönetmenimiz benim kendisine tavsiyem bir daha çağanın yönetmeni olmayan bir filme gitmesin çünkü kendisi bu saatten sonra izlecek olduğu tüm filmlerde onu arayacak.Yıllardır "beyazperde"isimli bu siteyi ziyaret eder bilhassa yorumları okurum fakat şimdiye dek okumuş olduğum yorumlar etkinde kaldımı hatırlamıyorum.Ufkumuz biraz geniş tutalım mı ne dersiniz?
Emeği geçenlerin eline sağlık..Türk sinemasında son yılarda yer alan etkileyici insana sıcak samimi gelen duygusal bir o kadarda başarılı olan filmlerden bir tanesini daha izleme fırsatı buldum...teşekkürler iyi seyirler..
acıkcası film cok basit di,isminden de anlasılacağı gibi ustaların değerine dem vuracagını dusunuyordum ucak myapma sevdasına kapılmıs bırını anlatıyor,kayda deger bısey yok fılmde izlemeye degmez