En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
nskmourinho
Takipçi
998 değerlendirmeler
Takip Et!
1,5
14 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Başarısız bir film.Mekanlar çok dar,senaryo bir film için yeterli değil kıt bir senaryo bir türlü ilerlemiyor,işlemiyor.Sadece oyunculuklar filmin getirisi bunun dışında izlenmeye değer bir şey yok. 3/10
Bu filme kayınbiraderim bir kaç sahnede görünüyor diye gittim.Ayrıca Sevgili Eskişehirimde çekilmeside cabasıydı.Beklediğim gibi tam bir amatör işi olmuş ne yazıkki.Bunca emeğe ve bunca paraya yazık.Öncelikle doğma büyüme Eskişehirliyim ama hiç filmdeki şiveyle konuşan insanlar görmedim ayrıca Fadik Sevin Atasoyun kötününde ötesindeki abartılı oyunculuğu Cihat Tamer ve müşfik Kenterin biz burada ne arıyoruz tarzı şaşkınlıkları Şevket Çoruhun filmi kurtarma çabalarıyla ne yazıkki komediye dönüşmüş çok kötü bir filmdi.Kurgu kötü,senaryo felaket,oyunculuklar yapmacık,yönetmen ne yaptığının farkında değilse ne yazıkki böyle filmler ortaya çıkıyor.Kısacası neresinden tutsanız elinizde kalan vasat ötesi bie film.İyi Türk filmlerine evet ama böylesine filmlere hayır.Son bir not: Ülkemizin üniversite şartları kimsenin istediği bölümlerde okuyamaması ne yazıkki bu filmde olduğu gibi kötü sonuçlar doğuruyor.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.